Bunurile de preț trebuie ținute într-un miniseif cu ancorare în mobilă certificat antiefracție EN 14450

0

Dacă până acum siguranța bunurilor de valoare nu a reprezentat o prioritate, este timpul ca acest aspect să fie schimbat. În fiecare locuință se găsesc bunuri de preț care trebuie să beneficieze de o siguranță sporită împotriva persoanelor rău intenționate sau a posibilității ca acestea să se degradeze.

O soluție la îndemână și care se bucură de o din ce în ce mai largă popularitate este reprezentată de un miniseif cu ancorare în mobilă. Aceste soluții de securitate au avantajul că sunt construite din materiale rezistente și de calitate, care pot oferi obiectelor de valoare siguranța de care au nevoie.

Detalii despre certificarea antiefracție EN 14450

Miniseif cu ancorare în mobilă antiefracție prețuri ieftine

Miniseif cu ancorare în mobilă antiefracție

Când vine vorba de calitatea unui miniseif cu ancorare în mobilă, certificarea de care acesta dispune joacă un rol definitoriu. O certificare importantă va garanta calitatea acestuia și, implicit, capacitatea de a proteja bunurile din interior.

Certificarea antiefracție EN 14450 reprezintă unul dintre cele mai importante standarde europene care se referă la siguranță și securitate. Pentru ca un miniseif cu ancorare în mobilă să poată obține certificarea EN 14450, trebuie determinat gradul de rezistență al acestuia. Printre factorii care contribuie la determinarea acestui grad se numără grosimea metalului, precum și tipul și numărul de blocări utilizate.

Un miniseif cu ancorare în mobilă certificat EN 14450 este o soluție eficientă pentru bunurile valoroase

Un miniseif cu ancorare în mobilă certificat EN 14450 poate fi privit ca o investiție atât pentru prezent, cât și pentru viitor. Bunurile de preț pot avea în unele cazuri o valoare uriașă și tocmai de accea trebuie protejate împotriva factorilor exteriori ce le-ar putea dăuna.

De exemplu, acest miniseif cu ancorare în mobilă Micene D – 54204 TRZ, se dovedește a fi o variantă excelentă pentru depozitarea și păstrarea bunurilor de valoare cu dimensiuni relativ reduse, precum banii, bijuteriile, documentele importante sau cecurile.

Acest miniseif cu ancorare în mobilă are încuietoarea certificată EN 1300, categoria „A”

Miniseiful cu ancorare în mobilă Micene D – 54204 TRZ are de partea sa certificarea EN 14450 care garantează calitatea acestuia și capacitatea de a proteja conținutul chiar și în cele mai dificile situații.

Când vine încuietoarea cu care vine dotat, miniseiful Micene D – 54204 TRZ beneficiază de încuietoare ceritificată EN 1300, categoria ”A”, broasca fiind confecționată astfel încât să ofere protecție sporită împotriva spargerilor prin găurire. La acest aspect contribuie și faptul că este întărită cu material 60 HRC.

Descriere seif cu încuietoare mecanică pentru mobilă Micene D – 54204 TRZ

Seiful cu încuietoare mecanică pentru mobilă Micene D reprezintă locul ideal și de neînlocuit pentru ascunderea unor bunuri ale căror valori sunt inestimabile. Este utilizat pentru depozitarea articolelor de valoare cu dimensiuni relativ mici, cum ar fi bijuterii, aparate foto, etc. În condiții de creștere a infracțiunilor de furt de identitate, merită să luați în considerare achiziționarea unui astfel de seif în care să păstrați documentele importante precum ar fi pașapoarte, certificate de naștere. Ușă este izolată performant pentru protecția încuietorii și a mecanismului de închidere, construcție cu pereți dubli și balamale ascunse, cu prindere continuă pe partea cu balamalele.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu încuietoare mecanică, dar și despre alte seifuri pentru mobilă accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Bunurile de preț trebuie ținute într-un miniseif cu ancorare în mobilă certificat antiefracție EN 14450, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor