Care sunt cele mai importante bunuri care pot fi protejate de casele de bani de securitate Monaco 65

0

Un seif antifoc nu trebuie să lipsească din locuința dumneavoastră, în cazul în care aveți bunuri de valoare pe care vreți să le protejați. Totuși, care ar fi acele bunuri care pot fi protejate împotriva incendiilor? Să vedem care sunt cele mai importante.

1. Polițe de asigurare a proprietăților pe care le dețineți și informații de contact a agentului de la firma de asigurare. Veți avea nevoie de această informație imediat în cazul în care casa dumneavoastră suferă un prejudiciu.

2. Pașapoartele membrilor familiei și certificatele de naștere originale. Acestea sunt dificil de înlocuit, și au o importanță covârșitoare în stabilirea identității dumneavoastră.

3. Copii ale documentelor legale importante, inclusiv procuri, testamente și asigurări de sănătate. Având acces la acestea, aveți asigurarea protecției pentru care au fost create.

4. O listă cu medicii de familie, a medicamentelor prescrise de aceștia, precum și informații de contact a farmaciilor pe care le utilizați. Este posibil să aveți nevoie de aceste informații pentru a obține noi surse de aprovizionare a medicamentelor pe care le utilizați în mod regulat.

5. Documente importante legate de investiții sau conturi bancare. Ați putea, de asemenea, să păstrați și o sumă de bani care vă va scoate din multe încurcături în caz de urgență.

6. Informații cu privire la datoriile restante, datele scadente, precum și informații de contact. Este important să păstrați o statistică legată de veniturile dumneavoastră, mai ales în cazul în care intervine un incendiu.

case_de_bani_de_securitate_Monaco_65

Case de bani de securitate la prețuri excelente

Casele de bani de securitate Monaco 65 au atât proprietăți antiefracție, cât și antifoc. Acestea au un sistem de închidere mecanică cu cheie, bolţuri pe trei laturi și un corp format din perete dublu, plus izolaţie specială antifoc pe întreg perimetrul corpului. Mai mult, închiderea se realizează cu o armură specială antiefracţie cu cheie de acces în duplicat.

Mai multe detalii și modele găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (26 votes cast)
Care sunt cele mai importante bunuri care pot fi protejate de casele de bani de securitate Monaco 65, 4.9 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor