Casă de bani cu alarmă – o siguranţă în plus, o grijă în minus

0

Unele lucruri sunt sigure: hainele, le punem în dulap, mâncarea în frigider. Dar unde punem bijuteriile, banii, cecurile colecţiile de monede rare, sau chiar documentele importante. Ei bine, aşa cum mâncarea are locul ei, aşa îl au şi toate aceste lucruri. Întrebarea este dacă deţineţi sau nu un astfel de lucru. Este vorba despre casa de bani. Toate aceste lucruri îşi au locul într-o casă de bani. O astfel de casă de bani o găsim cu siguranţă la bănci, însă dacă dorim, putem fi chiar noi înşine proprietarul unei asemenea cutii magice. Atunci când vine vorba de a păstra asemenea lucruri de valoare, siguranţa este un cuvânt ce ar trebui să fie sinonim cu locul unde la păstrăm. Casele de bani sunt sinonime cu siguranţa, însă dacă vrem să fim şi mai siguri că lucrurile noastre sunt în afara oricărui pericol, întotdeauna putem face un pas înainte, un lucru în plus pentru o grijă sau chiar mai multe griji în minus. De exemplu, o casă de bani poate fi şi mai sigură dacă îi este instalat un sistem cu alarmă. O casă de bani cu alarmă nu doar că fereşte valorile de pericol, dar vă oferă şi liniştea de care aveţi nevoie.

Casa de bani ieftina cu alarma

Casa de ban cu alarma

Motivele pentru a folosi o casă de bani cu alarmă sunt multe. Printre ele se numără şi : protecţia asigurată a valorilor de anumite dezastre naturale. În acest fel, fotografiile, bijuteriile, certificatele de naştere sau alte lucruri importante sunt în siguranţă. Spre exemplu un cutremur ar putea distruge şi împrăştia aceste lucruri peste tot. Însă dacă se află într-un loc sigur, şansele să le găsiţi sunt ceva mai mari.

Un alt motiv pentru care casele da bani cu alarmă pot fi folosite este şi faptul că este acestea pot ţine valorile în siguranţă chiar într-un mod privat, aproape de noi, dar şi la bancă. Dacă aceste case de bani cu alarmă se află în interiorul locuinţei noastre un lucru e cert: numai noi ştim ce se află în interiorul acestora. Costul unei asemenea cutii e întotdeauna înzecit mai mic faţă de pierderile suferite dacă aceasta nu ar exista.

De asemenea, cu ajutorul unei case de bani, toate valorile pot fi protejate şi dacă nu suntem acasă. Lucrurile nu pot fi furate din casa dumneavoastră dacă ele nu sunt acolo, ci la o bancă, un loc unde siguranţa e la ea acasă. Puteţi opta pentru un plus de linişte ducând toate valorile acolo.

Dar, chiar dacă hotărâţi să pătraţi lucrurile de valoare acasă, trebuie să ştiţi că o casă de bani vă va ajuta să nu le rătăciţi, să le ţineţi într-un loc care vă protejează. În acest fel, nu doar dumneavoastră, dar şi membri familiei dumneavoastră vor ştii unde să găsească actele importante, în caz că este nevoie de ele.

Casa de bani cu alarmă şi cu orificiu Decimus GL 40 DBR are un sistem de închidere bazat pe metoda „clic”, cea mai simplă de a deschide şi închide o casă cu bani. Pentru a o deschide trebuie doar să apăsaţi pe panoul din faţă al casei. Apăsaţi încă o dată pentru a o închide. Bancnotele sau cecurile pot fi puse înăuntru prin deschizătura de pe panoul din faţă, fără a fi necesară deschiderea întregii case. Pentru siguranţă există şi o încuietoare cilindrică mică. O alarmă de avertizare porneşte de fiecare dată când deschideţi casa de bani.

Mai multe informaţii despre casa de bani cu alarmă se află pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Casă de bani cu alarmă - o siguranţă în plus, o grijă în minus, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor