Casa de bani și valori blindată cu grad de siguranță 4 Sauridae pentru bani și valori securizate

2

Pentru ca societatea comercială sau industrială pe care o administrați să nu devină ținta spărgătorilor și pentru ca banii și valorile dumneavoastră să rămână securizate, țineți cont de unele aspecte foarte importante ce țin de securitate. Cu investiții mici veți avea parte de protecție împotriva vandalismului și a furtului.

Cum să îți protejezi afacerea de vandalism și furt?

Primul pas important e montarea unui sistem de alarmă. Sistemul de alarmă trebuie să fie furnizat și instalat de către o companie de securitate cu licență cu o stație de monitorizare permanentă. Pentru un plus de siguranță, folosiți un autocolant prin care să arătați prezența sistemului de alarmă. Acest detaliu îi va descuraja imediat pe hoți.

Un alt aspect important e securizarea ușilor. Alegeți întotdeauna doar șilduri sau lacăte rezistente. De asemenea, e imperativ ca toate ușile exterioare să aibă o construcție solidă, la fel și glafurile din jurul ușilor. La fel de important, toate balamalele expuse ar trebui fixate bine pentru a preveni îndepărtarea lor.

Alegerea cea mai importantă: un seif de calitate

Totuși, măsura de siguranță cea mai importantă rămâne achiziționarea unui seif rezistent, capabil să protejeze conținutul său de amenințările cele mai comune — efracția și incendiul.

Casă de bani şi valori pentru securitatea afacerii dvs. la cele mai mici preţuri

Casă de bani şi valori pentru securitatea afacerii dvs.

Dacă sunteți în căutarea unui seif care să securizeze valori sau sume mari de bani, atunci aveți nevoie de o casă de bani care să ofere atât protecție antifoc, cât și antiefracție. Banii reprezintă un obiectiv cheie pentru hoți, inși care nu vor rata nici o ocazie, mai ales atunci când vorbim de sume mari de bani.

Casa de bani și valori blindată cu grad de siguranță 4 Sauridae oferă protecție antiefracție și antifoc, datorită corpului puternic cu doi pereți și uși cu trei pereți, armături speciale atât în corp, cât și în ușă, izolații cu beton împotriva flăcărilor și blindaj cu beton Optonit pe toate laturile seifului. Această casă de bani blindată e preferata proprietarilor de societăți comerciale și industriale deoarece oferă toate avantajele unui seif cu adevărat eficient.

Casă de bani și valori blindată cu grad de siguranță 4 Sauridae PES-IV-KE 1 DSL

Casă blindată de păstrare a banilor și valorilor cu o tehnologie de siguranță pentru asigurarea securității valorilor dvs. din domeniul industrial și comercial. Seifurile sunt ultimul obstacol pentru împiedicarea furturilor, a pagubelor provocate de incendii catastrofale ca și a folosirii abuzive a informațiilor în urma furtului.

Mai multe modele de case de bani găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Casa de bani și valori blindată cu grad de siguranță 4 Sauridae pentru bani și valori securizate , 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor