Casetă de bani cu alarmă pentru păstrarea banilor în siguranță

0

Banii au însemnătate diferită pentru fiecare dintre noi. Unii îi folosesc pentru a cumpăra bunuri și servicii, alții îi folosesc ca o modalitate de schimb, ca o măsură a valorilor, ca un standard, ca provizii. Indiferent de toate acestea, atunci când dispar, prin metode nedorite de utilizatori, banii au aceeași însemnătate pentru toată lumea. În acest caz nu se pierd doar banii, ci și timpul și efortul investit pentru obținerea lor. Desigur, există oameni care nu vor să investească nici timp, nici efort pentru a obține bani, putere ci se folosesc de munca altora pentru a le dobândi. Așa apar jafurile, spargerile, efracțiile. Din aceste motive au apărut metodele de protecție. Printre ele se numără și cutiile de valori.

Casetă de bani ieftină cu alarmă

Casetă de bani cu alarma ieftină

Principiul de funcționare al acestora este simplu. Hainele noastre își au locul în dulap, mâncarea își are locul în frigider, de ce nu ar avea și banii un loc al lor, și nu orice loc, unul în care sunt în siguranță? O casă de bani este un obiect ce seamănă cu un sertar și se folosește pentru păstrarea în siguranță a obiectelor de valoare, a banilor, sau chiar a bijuteriilor. Acesta are capacitatea de a împiedica furtul tuturor lucrurilor din interiorul său. Cele mai multe case de bani pot fi deschise doar de cei care știu codul, iar restul nu au acces la obiectele din interior.

Casele de bani se împart de obicei în categorii după gradul de securitate pe care acestea îl oferă și variază de la seifuri mici, seifuri zidite în perete, până la seifuri foarte mari care cântăresc câteva tone cu pereți groși de până la un metru , cu un sistem de siguranță ridicat ce pot asigura chiar și diferite arme nucleare. Totuși, pentru aplicațiile obișnuite există case de bani mici, ce pot fi instalate chiar și sub tejghele. Printre ele se află și modelul:

Caseta de bani cu alarma Grifon care oferă 3 o triplă securitate asigurată de: cod programabil, alarmă mecanică și încuietoare cilindrică adiţională. Casă de bani cu alarmă reprezintă alegerea potrivită atunci când dispuneţi de mult numerar, sau când aveți o afacere ce presupune munca cu bani.

Siguranţă acestei case de bani are la baza principiul: doar cei care ştiu codul vor avea acces. Astfel, pentru a deschide casă de bani trebuie introdusă combinaţia corectă de 4 cifre, în caz contrar o alarmă mecanică va fi declanşată imediat.

Această casă de bani are avantajul de a oferi siguranță tot timpul pentru că nu vor există probleme legate de sursă de alimentare sau de baterii. Printre locurile unde acesta poate fi de folos sunt: garajele, hotelurile, restaurantele, brutăriile, agenţiile de voiaj, bijuteriile, tutungeriile, barurile. Aceste sunt echipate cu dispozitivele necesare montării sub tejghea.

Informații suplimentare despre casele de bani cu alarmă sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Casetă de bani cu alarmă pentru păstrarea banilor în siguranță, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor