Căutaţi un seif antifoc şi antiefracţie? Casa de bani şi acte cu cheie mecanică Toscana 85 ar putea fi soluţia!

0

Căutarea unui seif de calitate nu este tocmai o treabă uşoară. E nevoie de o simplă privire pe unele pagini de internet şi veți găsi case de bani care se dovedesc a fi doar o cutie de metal. După investigații suplimentare, veți afla că un seif bun înseamnă mult mai mult decât aţi crezut iniţial. Unele companii vă vor spune că deţin cele mai bune seifuri de pe piaţă când, de fapt, acestea vând seifuri ieftine, care pot fi deschise foarte uşor sau nu au capacitatea de a proteja obiectele de valoare în cazul unui incendiu. Când te oprești să te gândeşti la motivele pentru care ai investi într-un seif, totul se rezumă la un aspect foarte simplu, dar extrem de important: conținutul pe care dorim să îl protejăm nu înseamnă altceva decât cele mai importante și valoroase lucruri pe care le deținem. Cum am putea şti dacă un seif este sigur? Să luăm exemplul seifurilor antifoc şi antiefracţie. Acestea ar trebui să aibă un rating în cazul unui incendiu de minim o oră. De obicei, un seif cu un rating mai mic de o oră nu va proteja, probabil, nici măcar o hârtie în caz de incendiu. Seifurile antifoc sunt foarte bune pentru protejarea documentelor pe hârtie împotriva incendiilor. Ele nu sunt recomandate pentru protejarea unor sume mari de bani sau obiecte de mare valoare în cazul unui furt. Când doriți ambele tipuri de protecţie, atât antiefracţie, cât şi protecție împotriva incendiilor, căutaţi un seif care să aibă cele două caracteristici sau un seif de înaltă securitate şi totodată rezistent în cazul unui incendiu.

casa_de_bani_si_acte_cu_cheie_mecanica_Toscana_85

Casă de bani și acte la preț redus

Casa de bani si acte cu cheie mecanica Toscana 85 oferă protecţie atât antifoc, cât şi antiefracţie. Seiful are o închidere mecanică cu cheie de acces în duplicat, un corp format din perete dublu şi are o greutate de 104 kg. Mai mult, izolaţia specială antifoc pe întreg perimetrul corpului este siguranţa că orice aţi alege să păstraţi în interiorul său, fie că vorbim de bani sau de documente valoroase, aceste bunuri vor fi protejate în cazul unui incendiu.

Mai multe modele de seifuri şi case de bani vă stau la dispoziţie pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Căutaţi un seif antifoc şi antiefracţie? Casa de bani şi acte cu cheie mecanică Toscana 85 ar putea fi soluţia!, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor