Căutați un seif potrivit pentru comoriile dvs.? Seiful mecanic solid poate fi exact cel de care aveți nevoie!

0

În ciuda numeroaselor modele cu diferite caracteristici, alegerea unui seif bun poate fi un proces relativ ușor. Din moment ce aveți de gând să protejați nu numai bani, ci și documente esențiale și lucruri cu valoare sentimentală, alegeți cu înțelepciune și luați în considerare următorii pași:

1. În cazul unui incendiu, un seif bun ar trebui să reziste câteva ore la flacări, iar atunci când alegeți o casă de bani ea trebuie să aibă un rating de minim o oră.
2. Fiți atenți la ratingul seifului, care indică modul în care acesta rezistentă la efracție. De obicei, această evaluare se calculează în funcție de puterea ușii și a perețiilor seifului, complexitatea mecanismului de blocare și dificultatea în a scoate în siguranță seiful din locația sa.
3. Stabiliți volumul de bunuri pe care urmează să le păstrați în seif și lăsați un spațiu de rezervă mic în cazul în care veți avea nevoie să introduceți alte valori în viitor. Acest lucru vă va oferi o idee despre cât de mare ar trebui să fie seiful de care aveți nevoie. Amintiți-vă, seifurile mai mici sunt mai ușor de ascuns și mai versatile pentru alte medii (apartamente, barci).
4. Decideți dacă doriți ca seiful să fie portabil sau instalat permanent (în podea sau într-un perete). Alegeți modelul și mărimea în consecință. Dacă alegeți un seif portabil, acesta va putea fi scos de către un adult din gospodărie în caz de urgență?
5. Luați în considerare bugetul și cumpărați un seif de cea mai înaltă calitate, care poate satisface în mod rezonabil nevoile dumneavoastră. Cele mai multe seifuri pentru uz rezidențial sunt puse la vânzare pentru aproximativ 150 dolari, dar prețul lor poate urca și la 800 dolari. Amintiți-vă, seifurile sunt făcute pentru protecția banilor, obiectelor de valoare și documentele esențiale. Așa că alegeți unul capabil să vă protejeze comorile.
6. În cele din urmă, un seif sigur și bine ascuns, este doar o piesă dintr-un plan mai larg de securitate a familiei. Asigurați-vă că membrii adulți din familia dvs. știu unde se află acesta și că familia dvs. are un plan de urgență bine pus la punct de preluare a seifului, plan care se concentrează pe siguranța personală în primul rând.

Seif_mecanic_solid_Niagara_IKZ_50_DBR

Seif mecanic solid de cea mai bună calitate

Seiful mecanic solid Niagara IKZ 50 DBR este destinat pentru a vă menține în siguranță bani, documentele și obiectele de valoare. Seiful de zidit în perete, ancorat corespunzator, vă oferă o siguranță suplimentară, permițând accesul doar la ușa din față, excluzând astfel posibilitatea ridicării seifului cu totul. Fiind testat antifoc, acest seif vă garantează păstrarea obiectelor în deplină siguranță, în cazul unui incendiu.

Puteți găsi mai multe modele de seifuri și case de bani pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Căutați un seif potrivit pentru comoriile dvs.? Seiful mecanic solid poate fi exact cel de care aveți nevoie! , 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor