Ce așteptări avem când căutăm seifuri bune de ascuns?

0

Seifurile reprezintă una dintre cele mai populare și recomandate metode prin care utilizatorii își pot proteja în mod eficient obiectele de valoare. Pe piața se pot găsi o sumedenie de modele, fiecare cu caracateristici diferite astfel încât să se poată potrivi oricăror gusturi sau situații.

Dacă vă doriți ca obiectele de valoare personale să rămână în siguranță și departe de ochii persoanelor neautorizate, atunci cu siguranță o serie de seifuri bune de ascuns reprezintă soluția perfectă. Extrem de bine construite și foarte ușor de camuflat, acestea vor satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Dorim ca seiful să fie ușor de ascuns, dar totuși suficient de încăpător pentru bani sau bijuterii

Seifuri bune de ascuns preț

Seifuri bune de ascuns în podea mecanice Leucas

Oricine își dorește să poata depozita obiectele personale de valoare în seifuri bune de ascuns pentru a putea astfel menține integritatea acestora. Dimensiunea unor astfel de seifuri bune de ascuns poate varia, iar în funcție de nevoi se poate alege un seif potrivit pentru depozitarea banilor, bijuteriilor sau a actelor.

În plus, faptul că acest tip de seifuri pot fi ascunse cu ușurintă de ochii persoanelor prea curioase reprezintă un aspect important care contribuie la o soluție de securitate optimă, profesionala și de calitate superioară.

Chiar dacă seiful e bine ascuns, vrem să aibă o construcție solidă, pentru orice eventualitate

Este bine de știut faptul că seifurile bune de ascuns, pe lângă această posibilitate extraordinară de camuflare, se bucură și de o construcție solidă. Asfel chiar și în eventualitatea în care seiful ar fi găsit de hoți, acestora le-ar fi foarte greu să-l penetreze.

De exemplu, aceste seifuri bune de ascuns Leucas CSF au o construcție rezistentă alcătuită din materiale de înaltă calitate. Ușa are o grosime de 80 de mm și este prevăzută cu amortizor cu gaz.

Nicio încuietoare sigură nu strică pentru o locuință privată

Sistemul de închidere pentru o serie de seifuri bune de ascuns constituie de asemenea un un aspect ce trebuie luat în seamă. O încuietoare sigură va garanata siguranța obiectelor depozitate în interior.

În cazul acestor seifuri bune de ascuns Leucas CSF, sistemul de blocare este de tip mecanic, fiind solid și ușor de folosit de către utilizator. Tipul de blocare este cu dublu bit, iar acționarea se realizează cu ajutorul unei chei (în pachet sunt incluse 2 chei).

Descrierea seifului mecanic ideal pentru camuflare și ascundere Leucas CSF

Seiful mecanic ideal pentru camuflare și ascundere Leucas are o construcție rezistentă, cu o ușă de 80 mm grosime, prevăzută cu amortizor cu gaz, fiind destinat uzului rezidențial. Datorită dimensiunilor mici pe care le are, acest tip de seif mecanic cu formă dreptunghiulară, poate fi amplasat oriunde în locuința, având posibilitatea de a fi fixat în podea sau în perete. Întrucât nu este foarte spațios, seiful mecanic ideal pentru camuflare și ascundere Leucas poate păstra în siguranță maximă bani sau bijuterii, fără a oferi însă posibilitatea depozitării unor obiecte de dimensiuni mari.

Pentru mai multe detalii despre acest seif mecanic, dar și despre alte Seifuri Mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Ce așteptări avem când căutăm seifuri bune de ascuns?, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor