Ce este un seif certificat EN14450 antiefracție pentru zidit?

0

Un seif certificat EN 14450 antiefracție pentru zidit se va dovedi un excelent element care va servi protejării obiectelor de valoare. Datorită proiectării ingenioase și a construcției robuste, un astfel de seif poate fi zidit în perete ridicând astfel nivelul de siguranță oferit.

Indiferent de mediul în care este montat un seif certificat EN 14450 antiefracție pentru zidit, acesta va putea menține integritatea obiectelor de valoare depozitate în interiorul său.

Un seif certificat EN14450 antiefracție pentru zidit trebuie să fie montat în condiții speciale

seif certificat EN14450 antiefracție pentru zidit preț

Seif certificat EN14450 antiefracție pentru zidit Brigit BRD

Montarea unui seif certificat EN 14450 antiefracție pentru zidit trebuie realizată în mod corespunzător pentru a se putea evita situații neplăcute în care hoții ar reuși să-l smulgă din perete.

Specialiștii recomandă ca un astfel de seif certificat EN 14450 antiefracție pentru zidit să fie sudat de fierul beton din perete și zidit apoi cu atenție. Astfel posibilitatea ca seiful să fie smuls cu o rangă de către atacatori va fi eliminată.

Fiind certificat EN14450, un seif din gama Brigit BRD este imposibil de penetrat de către hoți

Certificarea EN 14450 reprezintă o garanție a calității unui seif în ceea ce privește rezistența împotriva efracției. În cadrul procesului de certificare a unui seif sunt luați în calcul o serie de parametri importanți care contribuie la o construcție solidă și implicit la o rezistență sporită.

Astfel, un seif certificat EN 14450 în mod cert poate oferi protecția optimă pentru obiectele de valoare pe care utilizatorul alege să le depoziteze înăuntrul acestuia. În plus, seiful se va dovedi imposibil de pătruns de către hoți datorită construcției solide la baza căreia stau materiale de înaltă calitate.

Un seif certificat EN14450 antiefracție pentru zidit are un aspect elegant atât la interior, cât și la exterior

La acest seif certificat EN 14450 antiefracție pentru zidit Brigit BRD, ușa și cadrul ușii sunt fabricate din oțel de calitate și tăiate apoi cu ajutorul tehnologiei laser.

Designul este unul deosebit, la exterior fiind combinate două culori și anume gri antracit și gri agat. Nici interiorul nu a fost neglijat, acesta fiind unul rafinat, de catifea. În acest fel, aspectul modern și rezistența ridicată antiefracție, fac din acest seif Brigit BRD un element ce nu trebuie să lipsească nimănui.

Descrierea generală a seifului antiefracție EN 14450

Acest seif antiefracție de perete a fost în mod special proiectat pentru a îndeplini cerințele stricte ale pieții, satisfăcând fără seamăn standardele impuse de EN 14450, clasă S1. Acest seif de perete a fost supuse unor țeste riguroase care atesta rezistentă acestuia împotrivă efracției.

Seiful antiefracție care face parte din această serie se deosebește de un seif de perete standard printr-un design deosebit, la exterior combinând două culori, gri antracit și gri agat și având un inferior rafinat, de catifea. Seiful de perete din această serie este disponibil în dimensiuni variate, după nevoile și necesitățile fiecăruia, fiind indicat pentru păstrarea în siguranță a bunurilor de valoare, a documentelor și actelor importante, a banilor sau a bijuteriilor.

Pentru mai multe detalii despre acest seif antiefracție EN 14450 S1, dar și despre alte seifuri certificate EN 14450, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Ce este un seif certificat EN14450 antiefracție pentru zidit?, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor