Cu seifuri antiincendiu și antiefracție certificate EN 14450 ai siguranța pentru documentele firmei

0

Certificarea EN 14450 reprezintă un aspect important în ceea ce privește siguranța de care dau dovada o serie de seifuri antiincendiu. Aceasta este obținută de seifuri în urma unor evaluari stricte în ceea ce privește materialele folosite, sistemul de închidere precum și rezistența împotriva efracției și incendiilor.

O serie de seifuri antiincendiu certificate EN 14450 vor oferi garanția faptului că documentele importante din cadrul unei firme vor ramane în siguranță indiferent de situațiile ce ar putea să apară.

Seifurile antiincendiu, o unealtă la îndemână care protejează documentele firmei de foc

Seifuri antiincendiu preț

Seifuri antiincendiu mecanice execuție grea Carlsbad MK 60 DBR

În interiorul unei firme se găsesc documente de valoare, precum și obiecte ce stau la baza unei funcționări fără cusur. Acestea trebuie depozitate într-un mod inteligent în spații special amenajate, astfel încât chiar și în cazul unui incediu, acestea să rămână în siguranță.

O soluție practică și elegantă este reprezentată de seifuri antiincendiu. Pentru proiectarea și construirea unor astfel de seifuri sunt folosite materiale de înaltă calitate ce permit o rezistență ridicată împotriva focului până când pompierii vor sosi la fața locului pentru a putea stinge flăcările.

O firmă are nevoie de o combinație de certificari: antiincendiu și antiefracție

Firmele, indiferent de domeniul de activitate sau de vechimea pe segmentul de piață au nevoie de soluții de siguranță certificate. În acest fel va exista în permanență garanția siguranței obiectelor de valoare ce au nevoie de protecție.

De exemplu, aceste seifuri antiincendiu Carlsbad MK 60 DBR se bucură de certificare EN 14450 S2 antiefracție. În plus, seifurile sunt testate și împotriva incendiilor pentru a se asigura un nivel optim de protecție în cazul unor asemenea situații neplăcute.

Certificarea EN 14450, un standard înalt de calitate al seifurilor antiefracție

Pentru seifurile antiincendiu Carlsbad MK 60 DBR, certificarea EN 14450 reprezintă un standard înalt și definitoriu în ceea ce privește calitatea, profesionalismul și seriozitatea acordată nevoii de siguranță și securitate pentru obiectele de valoare.

Seifurile Carlsbad MK 60 DBR sunt construite cu pereți dubli, iar grosimea porții este de 53 de mm. Totodată, acestea sunt prevăzute cu două găuri în spate și în pământ pentru a fi asigurată o fixare eficientă.

Informații pe scurt despre seiful mecanic cu execuție grea MK 60 DBR

Seiful mecanic este destinat pentru depozitarea banilor, documentelor și a valorilor. Seiful antifoc de execuție grea va protejează valorile și bunurile din interior, în cazul unui incendiu, până la intervenția pompierilor. Seiful certificat EN 14450 va oferă în plus garanția calității și a siguranței seifului, fiind testat antiefracție.

Pentru mai multe detalii despre acest seif mecanic, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Cu seifuri antiincendiu și antiefracție certificate EN 14450 ai siguranța pentru documentele firmei, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor