Cu seifuri de camuflat în podea bunurile de preț sunt pe mâini bune

0

În orice locuință se găsesc bunuri de preț care au nevoie de o protecție ridicată împotriva pericolelor ce pândesc la fiecare pas. Din păcate, furturile reprezintă o amenințare continuă, iar din cauza acestui aspect este indicată preîntâmpinarea unor situații neplăcute.

O modalitate excelentă de a lua măsuri împotriva hoților și a unui eventual furt este reprezentată de seifuri de camuflat în podea. Acestea oferă siguranța necesară, precum și posibilitatea camuflarii în podea pentru o discreție optimă.

Camuflarea în podea, o specificație de preț a seifurilor

Seifuri de camuflat în podea preț

Seifuri de camuflat în podea Leucas

Seifurile de calitate oferă caracteristici importante cu ajutorul cărora este asigurat un nivel ridicat de securitate pentru obiectele de valoare depuse în interiorul acestora. În funcție de nevoile utilizatorului, acestea pot varia de la o versiunea a seifului la alta.

În cazul unor seifuri de camuflat în podea, aspectul privind fixarea în podea se dovedește a fi unul extrem de important în ecuația unei siguranțe înalte. Pe lângă contribuția la o securitate sporită, posibilitatea camuflării unui seif în podea ajută și la economisirea spațiului necesar montării acestuia într-o locuință.

Seifuri de camuflat în podea = securitate + discreție

Cu ajutorul unor seifuri de camuflat în podea vă veți putea bucura de siguranța bunurilor de preț personale și de discreția oferită de faptul că acestea pot fi montate în podea.

De exemplu, aceste seifuri de camuflat în podea Leucas CSF au o formă dreptunghiulară și dimensiuni reduse, aspecte care le fac ideale pentru depozitarea banilor, actelor sau bijuteriilor. De asemnea, aceste seifuri pot fi montate oriunde în locuință.

Blocarea de securitate cu dublu bit, un plus de siguranță pentru seifurile de camuflat în podea Leucas CSF

Construcția solida a acestor seifuri de camuflat în podea Leucas CSF este un atu important în lupta cu persoanele rău intenționate. Acestea pot fi fixate în podea, iar deasupra lor se poate aseza un covor, astfel încât să nu dea nimic de bănuit.

Sistemul de închidere este cu dublu bit, iar folosirea acestuia se dovedește a fi extrem de facilă. Acționarea se face cu ajutorul unei chei, iar ușa de 80 de mm grosime este prevăzută cu amortizor cu gaz.

Descrierea seifului mecanic ideal pentru camuflare și ascundere Leucas CSF

Seiful mecanic ideal pentru camuflare și ascundere Leucas are o construcție rezistentă, cu o ușă de 80 mm grosime, prevăzută cu amortizor cu gaz, fiind destinat uzului rezidențial. Datorită dimensiunilor mici pe care le are, acest tip de seif mecanic cu formă dreptunghiulară, poate fi amplasat oriunde în locuința, având posibilitatea de a fi fixat în podea sau în perete. Întrucât nu este foarte spațios, seiful mecanic ideal pentru camuflare și ascundere Leucas poate păstra în siguranță maximă bani sau bijuterii, fără a oferi însă posibilitatea depozitării unor obiecte de dimensiuni mari.

Pentru mai multe detalii despre acest seif mecanic, dar și despre alte Seifuri Mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Cu seifuri de camuflat în podea bunurile de preț sunt pe mâini bune, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor