Cu seifuri și case de bani de lux este garantată siguranța în domeniul hotelier

0

Pentru multe domenii de activitate, siguranța banilor joacă un rol esențial. Banii constituie obiectul unei bune desfășurări a activității. Domeniul hotelier poate reprezenta un bun exemplu în ceea ce privește manevrabilitatea banilor și nevoia de depozitare a lor într-un loc sigur odată ce au fost încasați.

Din fericire, pe piață există numeroase soluții în ceea ce privește securitatea obiectelor de valoare. Pentru păstrarea în siguranță a banilor într-un hotel se poate apela la seifuri și case de bani de lux.

Banii sau actele din domeniul hotelier au nevoie de o atenție sporită

Seifuri și case de bani de lux preț

Seifuri și case de bani de lux antiefracție gradul S1 Acacia PRT

Hotelurile în general sunt populate și tranzitate de mulți oameni. Datorită acestui fapt, în permanență trebuie ținută o evidență strictă a banilor încasați, precum și o organizare exemplară pentru a putea preîntâmpina situații nedorite.

Pe lângă bani, într-un hotel se găsesc și facturi, acte sau documente care stau la baza unei bune funcționări. Toate aceste elemente trebuie păstrate în siguranță, departe de persoanele neautorizate cu ajutorul unor seifuri și case de bani de lux.

Cu seifuri și case de bani de lux un hotel garantează siguranța banilor și a actelor

Seifurile și casele de bani de lux sunt proiectate în așa fel încât să poată oferi siguranța necesară bunurilor de valoare. O construcție solidă la care sunt folosite materiale de calitate superioară, alături de un sistem de închidere eficient, pot reprezenta un aliat de nădejde în lupta cu hoții.

De exemplu, aceste seifuri și case de bani de lux Acacia PRT se bucură de o construcție solidă ce are la bază pereți de 24 mm grosime, o ușă de 62 mm grosime, precum și un panou frontal de 10 mm grosime. În plus, seifurile Acacia PRT sunt certificate antiefracție conform standardului EN 1143-1, avand un nivel de securitate S1.

Încuietoarea mecanică cu două chei a unor seifuri și case de bani de lux certifică un grad sporit de siguranță antiefracție

Seifurile pot beneficia de numeroase tipuri de sisteme de închidere. De la sisteme mecanice cu cheie și până la sisteme de închidere electronice, toate sunt proiectate să reziste chiar și celor mai puternice atacuri din partea hoților.

Seifurile Acacia PRT beneficiază de blocare mecanică cu două chei extrem de sigură și rezistentă antiefracție. La cerere, seifurile pot beneficia de sisteme de închidere electronică sau cu cifru mecanic.

Descrierea seifurilor case de bani și documente antiefracție gradul S1 Acacia PRT

Seifurile case de bani și documente antiefracție gradul S1 Acacia PRT prezintă un sistem de blocare de înaltă siguranță și sunt ideale pentru depozitarea și protecția împotrivă efracției a banilor, actelor personale, documentelor importante sau a altor obiecte de valoare. Având inclusă în livrare blocarea mecanică cu două chei, seifurile Acacia PRT pot dispune și de blocare electronică sau de blocare cu cifru mecanic, însă doar la cerere, achiziționate în mod opțional. Seifurile case de bani și documente antiefracție gradul S1 Acacia PRT prezintă blocare de înaltă calitate împotrivă atacurilor de forare și reprezintă cea mai bună metodă de a păstra în maximă siguranță dosare, acte și valori, fiind recomandate atât pentru uzul personal,hotelier sau în instituții și clădiri de birouri.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri case de bani și documente antiefracție S1, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Cu seifuri și case de bani de lux este garantată siguranța în domeniul hotelier, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor