Cu seifurile de mobilă Brutus e simplu să alegi seiful care ți se potrivește

2

Cum să alegi seiful de care ai nevoie în locuință sau la birou

Seifuri pentru mobilă uşor de montat, cu protecţie antiefracţie

Seiful pentru mobilă Brutus, seiful potrivit pentru tine

În ciuda numeroaselor modele de seifuri cu diferite caracteristici, alegerea unui seif potrivit pentru locuința sau afacerea ta poate fi un proces relativ ușor. Desigur, piața oferă o multitudine de variante, modele mai vechi sau mai noi, cu tehnologii din ce în ce mai dezvoltate, case de bani capabile să ofere o protecție desăvârșită împotriva celor mai comune amenințări: incendiul și efracția.

Primul pas în căutarea unui seif adecvat pentru tine e să stabilești cu exactitate valorile pe care urmează să le depozitezi în el. În cazul în care ești în căutarea unei case de bani pentru birou, ai nevoie de un seif care să ofere protecție antifoc, pentru ca actele tale să fie în siguranță. Dacă ai nevoie de o casă de bani pentru locuință, tipul de seif care ți se potrivește diferă în funcție de tipul de valori pe care vrei să le protejezi. Dacă ai de gând să securizezi bani, bijuterii dar și acte, ai nevoie de un seif care să ofere atât protecție antifoc, cât și antiefracție.

Un seif scump nu înseamnă neapărat calitate

Întrebarea cea mai comună venită din partea cumpărătorilor de seifuri este, de departe, „care este seiful cel mai bun?”. Dacă ai această întrebare, cel mai probabil ai primit recomandări pentru modelele cele mai scumpe, alături de argumentul că „un produs scump e implicit bun.” Nu, un seif bun nu este întotdeauna și unul scump. Prețul poate fi umflat de compania respectivă după bunul plac, astfel încât, chiar dacă ai cheltuit o mulțime de bani pe un seif crezând că investești în calitate, există riscul să îți pierzi obiectele de valoare și, de asemenea, să pierzi banii cheltuiți pe o securitate falsă.

Un seif potrivit pentru tine: seiful de mobilă versiune ușoară Brutus

Seifurile de mobilă versiune ușoară Brutus au o mulțime de calități întâlnite la casele de bani destinate atât uzului rezidențial, cât și celui comercial. Aceste tipuri de seifuri Brutus au fost evaluate ca aparținând clasei A, fiind rezistente în caz de efracție, conform VDMA 24992 emisă în luna mai 1995, sunt foarte practice și fixate în mod corespunzător. Seifurile de mobilă Brutus oferă o protecție antiefracție reală, datorită rezistenței lor. Cu alte cuvinte, aceste seifuri satisfac perfect până și cele mai exigente cerințe din partea utilizatorului.

Caracteristici ale seifurilor de mobilă versiune ușoară Brutus

Conform VDMA 24992 emisă în luna mai 1995, au fost evaluate ca aparținând clasei A, fiind rezistente în caz de efracție. Carcasa are un perete simplu, iar ușa un perete dublu cu o grosime de 45 mm. Fanta se închide cu ajutorul unei închizători cilindrice cu două chei. Prin închiderea fantei, obiectul cade în interiorul seifului. Carcasa seifului de ancorat în mobilă Brutus include un dispozitiv anti-scoatere. Standard se livrează cu o încuietoare dublă cu două chei. Sunt prevăzute două orificii pentru fixare pe perete.

Mai multe modele de seifuri vă stau la dispoziție pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Cu seifurile de mobilă Brutus e simplu să alegi seiful care ți se potrivește , 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor

  • Rozsdas Istvan

    Ziceti acolo ca un seif bun nu este neaparat unul scump.OK! Dar cum se poate diferentia atunci unul bun cu pret umflat de unul bun cu pretul normal?

    • http://www.seifurile.ro/ Seifurile.ro

      Buna ziua,

      Nu pretul este cel care face un seif bun, ci certificatul! Daca este un seif certificat antiefractie si/sau antifoc (antentie! sunt mai multe grade de antiefractie si antifoc) atunci este un seif bun. Cu cat gradul de certificare este mai mare cu atat seiful este mai rezistent contra efractiei si focului.

      http://www.seifurile.ro