Cum să obții siguranță deplină pentru laptop în vacanță cu seiful auto pentru laptop Robigus?

2
Seif auto pentru laptop Robigus DRA, pentru siguranța laptopului când ești în vacanță

Seif auto pentru laptop Robigus DRA, pentru siguranța laptopului când ești în vacanță

Dacă ai de gând să pornești la drum, în vacanță, însă nu vrei să lași acasă laptop-ul, ar fi bine să iei în calcul unele probleme  ce țin de securitate, pentru a te bucura pe deplin de concediu. Iată câteva sfaturi utile și sugestii cu privire la lucruri pe care le poți face din timp pentru a evita furtul și pentru a-ți proteja laptopul în timpul vacanței.

Vigilența e una dintre cele mai bune metode de a evita un furt. Nu e o noutate faptul că hoții se bazează pe neatenția ta, așa că nu-i oferi ocazia să te lase fără bunuri. În cazul în care te afli pe o terasă și ești nevoit să muncești de acolo, nu lăsa, sub nici o formă, laptopul nesupravegheat. Dacă trebuie să lipsești câteva minute, ia laptopul cu tine.

Măsuri de siguranță pentru un concediu fără griji

O altă metodă de a-ți proteja laptopul e să instalezi un program software antifurt. Acestea trimit in mod constant date ce țin de localizarea laptopului, iar unele dintre ele fac și fotografii cu ajutorul camerei web. O măsură de siguranță în plus ar fi să lipești un autocolant pe laptop cu avertismentul că dispozitivul e protejat anti-furt. Un asemenea abțibild îi va da de gândit hoțului, nu neapărat de frica localizării, ci pentru faptul că el nu va fura ceva ce nu poate fi vândut.

Ai grijă de laptop în aeroport. În cazul în care îți petreci vacanța în altă țară, ai mare grijă de laptop, pentru că s-ar putea să îl pierzi, din grabă. Potrivit unui studiu realizat de Institutul Ponemon, zeci de mii de laptopuri sunt pierdute în aeroporturi în fiecare săptămână, iar partea cu adevărat frustrantă e că doar o treime sunt returnate proprietarilor.

Vacanță în siguranță cu seiful auto pentru laptop

Instalează o alarmă de proximitate, cum ar fi Kensington Proximo, o aplicație care îți trimite o alertă pe telefonul mobil în cazul în care detectează că laptopul tău se află la distanță mare de tine.

Securizează-ți laptopul cu un seif auto pentru laptop. Cei mai mulți dintre noi călătorim cu mașina și, de voie, de nevoie, avem si laptopul cu noi. Cel mai neinspirat lucru pe care îl putem face e să ne lăsăm laptopul în mașină, la vedere. Pentru siguranța deplină a laptopului, alegeți un seif auto rezistent, cea mai bună metodă de a proteja laptopul în timpul vacanței.

Seif auto pentru laptop Robigus DRA

Seif auto mecanic de dimensiuni mici pentru depozitarea laptop-urilor, cu nivel de siguranță 2 împotriva furtului conform NCP-Olanda. Seiful Robigus este prevazut cu închidere mecanică, având iala cu bărbie dublă, rezistentă la efracție. Aceste seifuri sunt livrate cu o placă de ancorare. Seifurile de calitate  vor fi întotdeauna un instrument eficace pentru diminuarea pagubelor.

Alte modele de seifuri vă stau la dispoziție pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (26 votes cast)
Cum să obții siguranță deplină pentru laptop în vacanță cu seiful auto pentru laptop Robigus?, 4.9 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor

  • Lucian

    acuma gasesc ceea ce imi trebuie, dupa ce m-am intors din vacanta 🙂 …. este adevarat, imi lasam laptopul tot timpul in hotel si stateam cu gandul „ca daca…”. bine ca nu! dar de anul viitor ma asigur, sa nu mai stau cu emotii!

    • http://www.seifurile.ro/ Seifurile.ro

      Buna ziua,

      Pana anul viitor mai este Craciunul si Anul Nou, poate plecati la un schi sau cine stie, in tari calde, la mare si o sa aveti nevoie din nou.
      Una peste alta e bine ca ati gasit acuma decat mai tarziu sau niciodata!