Cum să protejezi bunurile firmei folosind dulapurile mecanice antiefracţie EN 1143-1

2

Siguranţa unei firme noi este un subiect care nu trebuie neglijat nici o clipă. În momentul înfiinţării unei noi întreprinderi este esenţial să se stabilească un sistem de siguranţă care să funcţioneze impecabil. Dupa ce s-a ales un sistem performant de supraveghere în timp real al clădirii, trebuie să se pună accent pe modalitatea de protecţie a bunurilor importante.

Dulapurile testate şi certificate EN 1143-1 antiefracţie, potrivite pentru firme

Dulap cu închidere mecanică antiefracţie EN 1143-1 Menrva BRD pentru firme

Dulap cu închidere mecanică antiefracţie EN 1143-1 Menrva BRD pentru firme

În fiecare firmă, chiar dacă vorbim despre una proaspat înfiinţată sau despre o firmă de renume, există documente de preţ care trebuie protejate de pericole. Acte importante, contracte, documente cu o valoare însemnată pentru firmă sunt doar câteva exemple de bunuri importante de care o firmă trebuie sa aibă grijă.

Fără aceste documente, siguranţa şi prestigiul firmei pot fi pereclitate. Aşadar, daca avem o afacere. Este esenţial să se investească într-un dulap antiefractie de calitate, pentru a putea menţine firma în linişte şi siguranţă.

Un dulap testat şi certificat EN 1143-1 antiefracţie Menrva BRD pentru firmă este o alegere foarte bună, pentru că asigură un grad de protecţie ridicat împotriva pericolelor.

Fiind securizat împotriva atacurilor termice sau mecanice dulapul Menrva BRD este o alegere ideală pentru firmă.

De ce să alegeţi dulapul antiefracţie EN 1143-1 Menrva BRD pentru firmă?

În primul rând, dulapul antiefracţie EN 1143-1 Menrva BRD pentru firmă este perfect datorită dimensiunilor sale variabile. Astfel, fiecare firmă işi poate alege dulapul necesar, în funcţie de volumul de documente care trebuie protejate.

În al doilea rând, faptul ca dulapul antiefracţie oferă protecţie împotriva atacurilor termice şi mecanice este un avantaj uriaş, mai ales dacă luăm în calcul toate pericolele care se pot abate asupra unei întreprinderi.

Pe de altă parte, nu trebuie neglijate nici alte avantaje reale ale dulapului antiefracţie EN 1143-1 Menrva BRD pentru firmă. De exemplu, balamalele dulapului sunt anti-rupere, sporind astfel viaţa dulapului într-o firmă.

Încuietoarea mecanică si cheia sunt concepute special pentru a asigura o protecţie ridicată, fiind certificate după cele mai noi criterii.

Special conceput pentru a putea fi fixat pe podea, dulapul Menrva BRD antiefractie cu inchizătoare mecanică este o alegere bună atunci când vrem să ne protejăm bunurile de preţ.

Descriere amanunţită a dulapului cu închidere mecanică antiefracţie EN 1143-1 Menrva BRD

Dulapul cu închidere mecanică antiefracţie EN 1143-1 din seria Menrva BRD a fost special construit pentru a ajunge la standardul de siguranţă şi rezistenţă impus de testările aferente certificării EN 1143-1, unde atinge Clasa I atiefracţie. Oferta noastră generoasă de seifuri oferă soluţia potrivită pentru orice problemă legată de securitate.

Mai multe informaţii şi detalii despre dulapuri şi seifuri antiefracţie certificate EN 1143-1 găsiţi pe site-ul seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Cum să protejezi bunurile firmei folosind dulapurile mecanice antiefracţie EN 1143-1, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor

  • Weiszgerber Muler

    M-am tot uitat pe site-ul dumneavoastra si m-am pierdut prin multitudinea de produse si am vazut blogurile acestea si m-am hotarat pe acesta. cum se face comanda? plata?

    • http://www.seifurile.ro/ Seifurile.ro

      Buna ziua,

      Sunteti dovada clara ca eforturile noastre nu sunt in zadar!
      Comanda se face pe mail sau pe site si plata se face prin OP.
      Va asteptam cu comanda.

      http://www.seifurile.ro