Cum se obţine o certificare şi de ce este importantă?

0

Multe persoane nu ştiu exact ce înseamnă o certificare a unui seif, aşa că nu o consideră importantă. Acest lucru este total eronat, pentru că o certificare reprezintă o dovadă a calităţii şi a durabilităţii, dar şi a siguranţei oferite pentru bunurile noastre.

Pentru a ne asigura că alegem un seif de calitate trebuie să fim atenţi la certificarea lui, căci aceasta ne dovedeşte dacă alegerea noastră este bună sau nu.

Cum primește un seif certificarea antiefracție?

Seifuri antiefracție certificate EN 14450 S2

Seifuri antiefracție certificate EN 14450 S2

Pentru a obţine certificarea, seifurile sunt găurite cu diverse unelte, sunt bruscate, lovite şi testate pentru a se determina cât de rezistente sunt în faţa unor hoţi care vor cu orice preţ să sustragă bunurile. În final, după ce seiful este distrus, i se dă acestuia o certificare în funcţie de durabilitatea lui şi de calitate.

Seiful Kartchner MK 71 DBR este un seif testat antiefracţie şi certificat EN 14450, având un standard S2. Nu este nicio îndoială că acesta este foarte eficient împotriva spărgătorilor, bunurile rămânând înăuntru fără să sufere vreo defecţiune.

Rezistența la foc, un plus de calitate pentru seifului tău

Seiful este şi rezistent la foc, fiind astfel mai eficient. Pentru persoanele preventive, acest seif este excelent, garantând siguranţa obiectelor de preţ în orice situaţie neprevăzută.

Calitatea superioară reiese şi din prezenţa pereţilor dubli şi a grosimii porţii de 53 mm, care atestă o eficacitate mare.

Pentru o deschidere uşoară, uşile seifului se pot deface într-un unghi maxim de 180°.  Având uşile larg deschise puteam face mai accesibilă introducerea tuturor bunurilor în interior şi organizarea lor adecvată.

Garnitura şi balamalele de aplicare sunt de 13 mm, iar seifurile sunt echipate cu închizătoare de perete dublu. Toate aceste caracteristici au dus la o rezistenţă mare a seifului în timpul testării, pentru ca ulterior acesta să fie certificat EN 14450, având un standard S2.

Pentru pasionaţii de design, este de menţionat faptul că este disponibilă culoarea RAL 7035, un gri deschis care poate fi uşor de asortat cu restul obiectelor din încăpere. Greutatea de 30,5 kg este ideală pentru persoanele care nu dispun de mult spaţiu, dar care doresc în locuinţa lor un seif antifoc şi antiefracţie certifiat EN 14450 pentru a-şi proteja bunurile.

Succintă descriere a seifurilor EN 14450 antiefracţie MK 71 DBR

Seifurile certificat EN 14450 vă oferă un plus de siguranţă  faţă de seifurile obişnuite, pentru că acesta este testat antiefracţie, având un standard S2. Seifurile mecanice sunt destinate pentru depozitarea şi păstrarea în siguranţă a banilor, a documentelor şi a obiectelor de valoare. Pe lângă siguranţă împotriva răufăcătorilor, seifurile antifoc sunt rezistente în cazul unui incendiu şi vă garateaza integritatea valorilor păstrate în interior.

Mai multe detalii produs şi despre alte seifuri antiefracţie certificate EN 14450 găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Cum se obţine o certificare şi de ce este importantă?, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor