Seifuri pentru documente cu grad de siguranță 2, pentru că fiecare document al nostru este deosebit de important

0

Documentele fac parte din viața noastră, ne spun povestea, fie că vorbim de certificatul de naștere ori actul care dovedește încheierea unui contract de succes. Și câtă importanță au! Ajunge să ne gândim puțin la documentele istorice. Cum ar fi fost scrisă istoria în lipsa acestor acte esențiale? Cele mai cunoscute dintre ele se referă la legi, date despre bătălii sau ispravele celor puternici. Totuși, chiar dacă ele sunt de interes istoric, nu conțin date despre viața de zi cu zi a oamenilor obișnuiți sau modul în care a funcționat o societate la un moment dat. Istoricii, arheologii și antropologii tind să se aplece mai mult asupra acelor documente care descriu viața oamenilor, interacțiunea lor cu alți membri ai familiei și grupuri sociale. Tocmai aceste documente le permit să înțeleagă și să descrie modul în care a funcționat societatea în trecut. Astfel, multe dintre documentele din prezent, cum ar fi contracte, scrisori personale, certificate, fotografii sau înregistrări medicale ar putea fi considerate documente istorice de valoare în viitor. Din păcate, multe dintre aceste acte se pierd în timp, fie din cauză că au fost imprimate pe hârtie obișnuită sau cele în format digital, care sunt mult mai ușor de pierdut. Din acest motiv, guvernele din întreaga lume fac eforturi să păstreze actele valoroase, pentru a dăinui cât mai mult. Acum vine întrebarea…ce facem noi pentru a ne proteja documentele? Cum le păstrăm? Ajunge să le adunăm într-o mapă pusă într-un sertar? Să nu uităm că timpul nu e singura amenințare. Pe lângă el există pericole ca incendii sau spargeri. O știm prea bine, una dintre cele mai mari temeri ale noastre e să ne vedem casa mistuită de flăcări. Mai bine spus, frica de a pierde toate lucrurile materiale pe care le deținem. Bineînțeles, fiecare avem o viziune diferită când vine vorba de lucrurile importante pe care le-am putea pierde într-un incendiu, însă cele mai comune sunt documentele, fotografiile (printate sau digitale) și datele din computer. Cum să evităm pierderea lor? Cea mai bună soluție ar fi un seif pentru documente sau un seif antifoc. Achiziționarea unui astfel de seif ne oferă siguranța că valorile noastre sunt protejate. De foc și de orice tentativă de furt. Vestea bună e că avem de unde alege!

Seifuri pentru documente

Seifuri pentru documente care nu se vor pierde niciodată

Seifurile pentru documente cu grad de siguranță 2 se numără printre cele mai bune seifuri când vine vorba de protecția actelor noastre. Un seif desăvârșit trebuie să aibă toate caracteristicile unui obiect care va servi ca un scut în fața valorilor pe care vrem să le protejăm. Acest tip de seif poate fi folosit atât acasă, în cazul în care avem numeroase documente care trebuie protejate, cât și la birou, pentru arhive.

Printre caracteristicile de siguranță cele mai importante se numără bucșele din teflon, o tehnică de siguranță cu blindaj de otel-mangan și, la fel de important, un volum mare și greutate acceptabilă transportului. Pe lângă aceste caracteristici, nu trebuie să uităm de unele detalii ale seifului, cum ar fi: corp cu doi pereți și uși cu trei pereți, blindaj de oțel-magnan pentru zăvor și ială, pereți izolați cu un material special foarte rezistent în cazul unui incendiu și fălțuire în trepte, de jur împrejur împotriva flăcărilor.

Mai multe detalii și alte modele de seifuri vă stau la dispoziție pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seifuri pentru documente cu grad de siguranță 2, pentru că fiecare document al nostru este deosebit de important, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor