Dulapuri blindate antifoc pentru birouri – iar siguranţa afacerii tale nu va mai depinde de un fir de păr

0

Dacă sunteţi pe cale de a cumpăra un seif blindat, înseamnă că sunteţi pe drumul cel bun, înseamnă că v-aţi dat seama că securitatea a tot ceea ce se află în birou nu trebuie să depindă de un fir de păr, ba dimpotrivă, chiar şi aparent nesemficativele documente trebuie ţinute sub cheie. Dacă vreţi să achiziţionaţi un dulap metalic înseamnă că apreciaţi siguranţa, şi că doriţi să vă protejaţi pe dumneavoastră şi pe cei apropiaţi de un jaf sau de altă formă de atac. Desigur, aceste lucruri nu trebuie duse la paroxism şi nu trebuie să vă pierdeţi încrederea în ceilalţi atunci când nu este cazul. Desigur că toţi proprietarii de afaceri vor să aibă acces la documente, dar în acelaşi timp vor ca acest acces să fie controlat, adică să fie strict disponibil unui grup restrâns de persoane. Desigur că nu este nevoie de suprimarea accesului tuturor persoanelor pentru a proteja lucrurile valoroase de la birou. Pentru ca acest din urmă lucru să fie îndeplinit, trebuie să se ţină cont de câteva reguli printre care: accesul controlat în anumite zone de interes, limitarea accesului anumitor persoane, impunerea diferitelor nivele de măsuri de siguranţă, implementarea unui sistem de notificare când apar anumite probleme. Bineînţeles că toate acestea pot fi simplificate sau întărite cu ajutorul unui seif.

Dulapuri de siguranta blindate ieftine

Dulapuri metalice antifoc ieftine

Un seif sau un dulap metalic de siguranţă vă poate garanta faptul că siguranţa din firma dumneavoastră nu va mai fi doar un cuvânt, ci va fi o certitudine. Un dulap de siguranţă este alcătuit de obicei din fier blindat şi se poate folosi atât la păstrarea în siguranţă a banilor, obiectelor de valoare, a armelor, dar şi a actelor importante, limitând accesul persoanelor nepoftite. Pentru a vă asigur că aceste dulapuri oferă protecţie, trebuie să ştiţi dacă ele au pereţii din material puternic precum oţelul, dacă pereţii sunt dubli, iar golul dintre aceştia este umplut cu beton. De asemenea, de obicei, broasca unui astfel de seif este una aparte, ce poate fi deschisă cu o cheie specială. În general, închiderea uşii unui seif se face cu ajutorul unor bare metalice care glisează în pereţii lor. Aceste seifuri sunt catalogate după gradul de siguranţă pe care îl oferă. Printre cele mai bune pentru aceste cerinţe se află:

Dulapurile blindate antifoc pentru birouri Spartacus AK 900 DBR sunt rezistente în caz de efracţie si rezistente la foc. Carcasa acestora, precum şi uşa au pereţii dublii cu izolaţie antifoc. Încuietoarea dulapurilor blindate este cu bolti de 25 mm care acţionează pe trei părţi. Aceste seifuri sunt disponibile cu încuietoare cu cheie cu bărbie dublă cu două chei. Încuietoarea poate fi cu cifru mecanic ce poate fi modificat sau cu cheie cu bărbie dublă şi încuietoare cu cifru mecanic ce poate fi modificat. Interiorul seifului are o înălţime de 335 mm şi o încuietoare cilindrică. Dulapul blindat deţine şi bare de agăţat pe şine, dar şi rafturi pe şine.

Informaţii mai detaliate despre Dulapurile blindate antifoc pentru birouri sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Dulapuri blindate antifoc pentru birouri - iar siguranţa afacerii tale nu va mai depinde de un fir de păr, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor