Dulapuri blindate mecanice – pentru o siguranță la îndemâna oricui

0

Siguranța înseamnă un lucru diferit pentru fiecare dintre noi. Pentru unii, siguranța este atunci când au un loc unde să se adăpostească, pentru alții siguranța este când au cele necesare pentru a supraviețui, iar pentru alții siguranța este atunci când sunt înconjurați de oameni dragi. Nici unul dintre aceste lucruri nu este mai justificat decât altul. Cert este că atunci când vine vorba de siguranța lucrurilor valoroase, există câteva metode de protecție superioare. Spre exemplu, un simplu dulap de lemn nu vă poate proteja bijuteriile la fel de bine precum un seif sau un dulap metalic, la fel cum documentele nu sunt în siguranță într-un simplu sertar cu cheie.

Dulapuri mecanice blindate

Dulapuri blindate mecanice

Un seif sau un dulap metalic este o cutie cu încuietoare sigură utilizată pentru menținerea în siguranță a obiectelor de valoare, pentru a le proteja de tentativele de furt sau deteriorare în caz de incendiu, inundații sau alte dezastre naturale. Un seif este, de obicei, un cub sau cilindru gol, cu o față detașabilă și cu balamale ce alcătuiesc o ușă. Acestea sunt alcătuite din materiale rezistente în timp, rezistente la lovituri, găuriri și incendii sau inundații.

Dulapul blindat mecanic Oropus G1 este un seif de calitate superioară ce are feroneria şi balamalele astfel concepute încât uşa să se deschidă la 180 grade. Este util în locaţiile cu nevoi ridicate de securitate pentru valori şi bunuri, împiedicând atacul răufăcătorilor. În plus, acesta oferă o bună protecţie în caz de incendiu, dar şi împotriva distrugerilor provocate de apă sau de soluţiile de stingere. Corpul dulapului este întărit cu aşa numitele ”depozite sandwich”, şi se închide în 4 direcţii şi 12 puncte, cu bolţuri de oţel de 30 mm diametru. Uşa are peretele triplu iar proiectarea labirintică a acesteia îi sporeşte rezistenţă la foc.

Seifurile cu uşi blindate sunt robuste şi au o calitate superioară. Ele reprezintă soluția la nevoia de siguranţă a firmelor de orice fel. Are încuietorile special întărite contra spargerilor prin găurire şi proiectarea labirintică a uşii îi sporeşte rezistenţă la foc. Acest dulap blindat mecanic în caz de spargere îşi schimbă structura şi se închide în 4 direcţii şi 12 puncte, cu bolţuri de oţel de 30 mm diametru.

Informații suplimentare despre seifurile mecanice stau la dispoziția dumneavoastră pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Dulapuri blindate mecanice - pentru o siguranță la îndemâna oricui, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor