Gadgeturi securizate, mereu la îndemână cu un seif auto pentru laptop Robigus

0

Ne obișnuim cu unele lucruri atât de mult încât acestea încep să devină un fel de extensii ale corpului nostru. Da, vorbim de gadgeturi. Spre exemplu, telefonul mobil a devenit o extensie a mâinii, pedala bicicletei a devenit o extensie a piciorului, iar hainele pe care le purtăm au devenit extensia pielii noastre.

Gadget-urile, la îndemână oriunde ne-am afla într-un seif auto pentru laptop

Seif auto pentru laptop Robigus DRA preț

Seif auto pentru laptop Robigus DRA

Lucrurile acestea nu sunt noi, despre ele și multe altele a vorbit — prin anii ’60!— filozoful canadian Marshall McLuhan în lucrarea sa celebră „Cum să înțelegem media”.

Ideea e că, pe măsură ce au ajuns principalul instrument al comunicării, gadgeturile au devenit indispensabile. Zi după zi. Nici nu ne trezim bine dimineața și suntem deja cu ochii în ecrane, fie că vorbim de telefonul mobil, notebook, tabletă sau laptop. Adunăm, cu timpul, între carcasele lor, o mulțime de lucruri personale — fotografii, fișiere personale, documente pentru școala sau pentru muncă și alte informații importante, cum ar fi e-mailuri, parole și tranzacții bancare.

Securizați-vă gadgeturile atunci când vă aflați în deplasare cu un seif auto pentru laptop

Furtul gadgeturilor nu înseamnă altceva decât pierderea acestor date extrem de importante, unele chiar irecuperabile. E foarte puțin probabil să ne fie furat laptopul, spre exemplu, din casă sau din birou. De cele mai multe ori, devenim victimele hoților atunci când ne aflăm în spații publice sau atunci când facem o călătorie.

În cazul în care sunteți nevoiți să transportați laptopul, tableta sau notebook-ul, pentru a nu deveni ținta spărgătorilor, asigurați aceste gadgeturi cu un seif auto pentru laptop. Aceste cutii de valori sunt special concepute pentru păstrarea în siguranță a dispozitivelor dumneavoastră și le oferă cea mai bună protecție.

Laptop-urile dețin date sensibile și foarte greu de recuperat și, din acest motiv, orice proprietar e dator să le asigure protecția asemeni altor valori, cum ar fi bani, colecții sau bijuterii.

Disponibil la un preț foarte avantajos, acest seif auto pentru laptop Robigus cu închidere mecanică oferă laptop-urilor, tabletelor și notebook-urilor protecție antifurt. Mai mult decât atât, acest seif auto pentru laptop e prevăzut cu o placă de ancorare, pentru un plus de securitate.

Descriere seif auto pentru laptop Robigus DRA

Acest seif auto pentru laptop mecanic de dimensiuni mici pentru depozitarea laptop-urilor, cu nivel de siguranță 2 împotriva furtului conform NCP-Olanda. Acest seif auto pentru laptop Robigus este prevăzut cu închidere mecanică, având ială cu bărbie dublă, rezistentă la efracție. Aceste seifuri sunt livrate cu o placă de ancorare. Un seif auto pentru laptop de calitate vor fi întotdeauna un instrument eficace pentru diminuarea pagubelor.

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse și sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro își propune să aducă o contribuție însemnată pentru o societate mai sigură, motiv pentru care furnizează numai produse de înaltă calitate, certificate dupa standardele europene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Gadgeturi securizate, mereu la îndemână cu un seif auto pentru laptop Robigus, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor