În seifuri pentru hoteluri bunurile turiștilor sunt în siguranță

0

Cel puțin odată pe an mergem în concediu sau vacanță. Indiferent de perioadă sau de durata unei astfel de experiențe, vrem să fim siguri că obiectele de valoare pe care le purtam în bagaj rămân în siguranță pe toată durata sejurului.

Astfel, este important ca un hotel să poată oferi turiștilor o soluție optimă pentru depozitarea obiectelor de valoare în propria cameră. Cea mai des întâlnită variantă este reprezentată de seifuri pentru hoteluri. Sigure și eficiente, acestea sunt o dovadă de seriozitate și respect față de turiștii care calcă pragul unui hotel.

Cu seifuri pentru hoteluri persoanele cazate scapă de grija depozitării bunurilor de preț

Seifuri pentru hoteluri preț

Seifuri pentru hoteluri Knossos C -TRZ

Cu ajutorul unor seifuri pentru hoteluri nu trebuie să vă mai faceți griji că obiectele personale de valoare s-ar putea afla în pericol. Acest tip de seifuri sunt special concepute pentru a putea oferi un nivel ridicat de securitate în conformitate cu cele mai noi standarde europene de siguranță.

Astfel de seifuri pot fi integrate în mobilierul prezent în camera de hotel. În acest fel, pe lângă o siguranță sporită, o gamă de seifuri pentru hotel reușește să puncteze și la capitolul eleganță și discreție. Astfel de elemente se vor dovedi extrem de importante în cazul unor situații neplăcute, precum furturile.

Pentru hoteluri, seifurile certificate EN 14450 oferă siguranță ridicată

Certificarea EN 14450 reprezintă o garanție a faptului că o serie de seifuri pentru hoteluri ceritificată conform acestui standard va putea oferi un nivel ridicat de siguranță în cazul unui atac prin efracție.

Pentru obținerea certificării EN 14450, un seif trebuie să îndeplinească o serie de condiții esențiale pentru o securitate înaltă. Printre elementele de care se ține cont în momentul în care această certificare este acordată se numără materialele folosite la construirea seifului, precum și tipul sistemului de închidere folosit.

Seifurile pentru hoteluri pentru mobilă oferă un plus de discreție

Discreția este un element important din viața fiecăruia dintre noi. De aceea este important ca acesta să fie respectat în orice locație ne-am afla.

Așadar, în momentul în care vă aflați într-un hotel este bine de știtut că un seif vă poate oferi siguranța obiectelor de valoare pe care le purtați în camera de hotel. Faptul că un astfel de seif poate fi montat în mobilă este un punct în plus ce sporește nivelul de discreție de care cu toții avem nevoie.

Descriere seif mecanic de hotel 53204 Knossos C TRZ

Seifurile pentru mobilă pot fi o soluție potrivită de discreție în căminul conjugal cât și de securitate față de musafirii nedoriți, se recomanda să fie fixate de podea sau perete. Cea mai sigură se consideră fixarea prin fiecare element al acestuia și are o rezistentă de minim 5 tone. Numai un perete din beton rezistent sau din piatră naturală și șuruburi speciale de ancorare pot fi rezistente la o astfel de solicitare. În vederea betonării sau zidirii, corpul seifului fost prevăzut de jur-împrejur cu profile de ancorare și are feroneria incorporată.

Pentru mai multe detalii despre acest seif mecanic de hotel, dar și despre alte seifuri pentru mobilă, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
În seifuri pentru hoteluri bunurile turiștilor sunt în siguranță, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor