Investeşte într-un seif rezistent certificat, iar bunurile tale vor fi în siguranţă!

0
Seifuri certificate antifoc și antiefracție EN 1143-1 Sabazios BRD

Seifuri certificate antifoc și antiefracție EN 1143-1 Sabazios BRD

Un seif fără o certificare antiefracţie sau antifoc nu este un seif eficient împotriva hoţilor sau a flăcărilor, neputând să ne protejeze bunurile eficient. Certificările sunt cele care ne atestă faptul că seiful ales este de calitate şi că ne poate satisface nevoile.

Un seif rezistent certificat antiefracţie este unealta de care avem nevoie în casa noastră, pentru a ne proteja de hoţi. Aceştia pot încerca să străpungă seiful pentru a-l deschide, dar nu vor reuşi să facă acest lucru unui reif rezistent certificat antiefracţie.

Seif certificat antifracție în conformitate cu EN 1143-1

Seiful Sabazios BRD este certificat antiefracţie în conformitate cu norma europeană EN 1143-1, Clasa I. Acest lucru îi evidenţiază calitatatea şi durabilitatea, devenind o alegere inteligentă pentru noi.  Această certificare este primită în urma a lungi teste făcute seifului, pentru a i se determina rezistenţa pe care o poate avea în faţa unor răufăcători hotărâţi. În funcţie de rezultate, seiful primeşte o certificare corespunzătoare.

Certificarea EN 1143-1 pe care o are seria de seifuri Sabazios BRD este una foarte importantă, la nivel european, în care putem avea toată încrederea. De asemenea, seifurile au încuietoare standard cu cheie certificată EN 1300 (Clasa A), dar există posibilitatea de a achiziţiona în schimb sau adiţional alte tipuri de încuietori (cu cifru, electronică).

Seif rezistent la foc, certificat NT FIRE 017

Am stabilit cât de important este ca seiful să fie certificat antiefracţie, dar dacă el este şi certificat antifoc, atunci vom beneficia de randament maxim. Acest lucru este posibil cu seiful Sabazios BRD, care poate fi alegerea ideală pentru locuinţa noastră.

Seria Sabazios BRD cuprinde seifuri rezistente certificate antifoc, potrivit standardului scandinav NT FIRE 017. Acest standard este unul foarte important, iar seifurile care îl îndeplinesc se dovedesc a fi de o calitate înaltă, fiind rezistente şi durabile în timp.

În plus, în urma testului scandinav antifoc, s-a remarcat o rezistenţă de 60 de minute pentru hârtie (60 PAPER). Asta denotă rezistenţa seifului în caz de incendiu, când ne poate proteja cu succes bunurile din interior, departe de efectele flăcărilor.

Descriere amănunţită a seifurilor certificate antifoc şi antiefracţie EN 1143-1 Sabazios BRD

Seifurile certificate antifoc şi antiefracţie EN 1143-1 din seria Sabazios BRD sunt nişte seifuri foarte rezistente, destinate pentru a fi fixate de podea. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, seria de seifuri antifoc şi antiefracţie Sabazios BRD sunt disponibile în mărimi variate. Vin cu o încuietoare standard cu cheie certificată EN 1300 (Clasa A), dar se pot achiziţiona alte tipuri de încuietori în locul sau adiţional celei cu chei.

Mai multe detalii despre acest seif şi despre alte seifuri certificate antiefracţie şi antifoc găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Investeşte într-un seif rezistent certificat, iar bunurile tale vor fi în siguranţă!, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor