Montarea în podea a unor seifuri certificate ignifuge oferă un plus de siguranță

0

O serie de seifuri certificate ignifuge se pretează pentru orice situație și împrejurare. Astfel, seifurile pot fi montate atât în propria locuință, cât și în cadrul unui birou sau a unei firme mici.

În funcție de spațiul de care utilizatorul dispune sau în funcție de preferințe, o serie de seifuri certificate ignifuge poate fi montată atât în podea, cât și în perete. Ambele variante aduc un plus de siguranță și stabilitate, elemente ce pot face diferența în momente cheie.

Seifurile certificate ignifuge sunt perfecte în orice domeniu de activitate

Seifuri certificate ignifuge 30 de minute preț

Seifuri certificate ignifuge 30 de minute Nun DRA

Fie că aveți nevoie de un plus de siguranță în cadrul propriei locuințe, fie că vă doriți ca firma pe care o dețineți să beneficieze de cele mai calitative soluții de siguranță, atunci în mod cert o serie de seifuri certificate ignifuge poate reprezenta un aliat de nădejde.

În orice domeniu de activitate, dorința de siguranță este prezentă, iar în funcție de acțiunile întreprinse în acest sens, buna desfășurare a activității este în mod cert influențată. Cu ajutorul unor seifuri certificate ignifuge, bunurile de preț vor rămâne în deplină siguranță în cazul unui incendiu sau a unei efracții.

Un seif ignifug certificat EN 15659 LFS30 oferă un timp bun de protecție până la venirea pompierilor

Un bun exemplu este reprezentat de aceste seifuri certificate ignifuge Nun DRA. Ele se bucură de certificare EN 15659 LFS30, care garantează rezistența lor împotriva focului până la 30 de minute, timp suficient până ca pompierii să intervină.

De asemenea, aceste seifuri certificate ignifuge Nun DRA, oferă o protecție ridicată antiefracție, conform certificarii EN 11450. În urma testelor efectuate, seifurile au obținut nivelul de securitate S2.

Pentru a spori sguranța antifoc și antiefracție a unui seif certificat se recomandă montarea în podea sau în perete

Aspectul referitor la montarea unor seifuri certificate ignifuge a fost tratat cu o deosebită atenție. Pentru a spori nivelul de securitate oferit, seifurile pot fi montate atât în podea, cât și în perete.

Aceste seifuri certificate ignifuge Nun DRA, sosesc cu sisteme de închidere mecanică sau electronică, în funcție de necesitățile clienților.

Descriere seifuri rezistente la foc EN 15659 LFS30 Nun DRA

Seif antifoc, rezistent la incendii 30 de minute, conform testului EN 15659 LFS30. Aceste seifuri devin un instrument eficace în diminuarea pagubelor cauzate de incendii sau efracție. Seifurile Nun vin în variantă mecanică sau electronică, în funcție de necesitățile clienților, pot fi ancorate la podea sau la perete și au certificare cu grad de securitate 2 conform normei europene EN 14450, potrivite pentru uzul la domiciliu, birouri și pentru firmele mici.

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse și sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro își propune să aducă o contribuție însemnată pentru o societate mai sigură, motiv pentru care furnizează numai produse de înaltă calitate, certificate după standardele europene.

Pentru mai multe detalii despre acest seif rezistent la foc 30 de minute electronic și mecanic, dar și despre alte seifuri antifoc, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Montarea în podea a unor seifuri certificate ignifuge oferă un plus de siguranță, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor