O afacere prosperă are un seif antifoc şi antiefracţie pentru firmă!

0
Seif testat antiefracție și certificat după standardul EN 14450

Seif potrivit pentru firme, antifoc și antiefracție, certificat EN 14450

Incendiile se pot abate şi asupra clădirilor unde diverse firme îşi desfăşoară activitatea, nu doar asupra locuinţelor personale. De acord, nu poate fi cazul de incendii provocate din cauza activităţilor din bucătărie, dar riscul de scurtcircuit într-o clădire mare este mai ridicat şi, de asemenea, pot exista multe persoane răuvoitoare care să pornească focul.

O firmă trebuie să aibă neapărat un sistem antiincendiu bine pus la punct, la fel şi o instalaţie de supraveghere cu alarmă, care să acţioneze în cazul unei spargeri.

Seifurile Krystal certificate antiefracţie EN 14450 sunt rezistente la foc, aşa că reprezintă o variantă ideală pentru protejarea bunurilor de mici dimensiuni ale unei firme.

De ce să alegi un seif antifoc şi antiefracţie din gama Krystal pentru firma ta?

Bunurile şi, mai ales, documentele vor fi în siguranţă, păzite de hoţi sau de incendii. O firmă are multe acte care trebuie protejate, fie că vorbim despre dosare, contracte sau documente importante. Toate acestea trebuie păstrate corespunzător, într-un seif adecvat. Ca şi proprietar al unei firme, este ideal să ştii mereu că documentele de preţ sunt păstrate corect, pentru a nu avea mereu stresul că acestea se pot pierde. Unele acte sunt esenţiale pentru buna funcţionare a întreprinderii, aşa că trebuie protejate suplimentar.

Sistemul de închidere al seifurilor este sigur şi are un randament maxim. Fiind echipate standard cu închizătoare de perete dublu, seifurile prezintă şi închizătoare electronică, făcând imposibilă accesarea de către hoţi. Fără a şti codul unic de acces şi datorită materialului de construcţie al seifului, aceştia nu vor putea sustrage bunurile aflate în interior.

Există două variante de seifuri din gama Krystal, diferenţiindu-se în funcţie de dimensiuni. Astfel, în funcţe de necesităţile firmei, puteţi alege produsul care se potriveşte cel mai bine nevoilor voastre. Oricare dintre aceste două variante este concepută pentru a putea rezista cu brio în faţa unui incendiu sau în faţa hoţilor, având certificarea EN 14450 şi standardul de siguranţă S2.

Pentru o mai bună organizare interioară, seifurile sunt dotate cu un raft orizontal. Puteţi economisi astfel spaţiul şi organiza mai bine documentele importante ale firmei, protejate astfel de foc sau de hoţi.

Scurtă prezentare a seifului antifoc și antiefracție, standard EN 14450 MK 60 ELB DBR

Seifurile electronice de execuţie grea reprezintă soluţia perfectă pentru a vă ţine în siguranţă banii, documentele sau bunurile de valoare. Acestea sunt testate antiefracţie, fiind seifuri certificate EN 14450 standard S2, ceea ce va garantează calitatea. Seifurile antifoc vă garantează protecţia obiectelor aflate în interior, în cazul unui incendiu.

Mai multe despre seiful antifoc și antiefracție şi despre alte seifuri certificate după standardul de siguranță EN 14450 găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
O afacere prosperă are un seif antifoc şi antiefracţie pentru firmă!, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor