O casă de valori seif cu temporizare, perfectă pentru bunurile de preț

0

Siguranța bunurilor de preț va reprezenta mereu o prioritate pentru orice persoană și în același timp pentru orice întreprindere care se respectă. Datorită metodelor tot mai ingenioase prin care cei rău intenționți încearcă sa fure sau să distrugă bunuri de preț, tehnologia a trebuit să-și pună amprenta și să livreze o soluție de securitate demnă de secolul 21.

Această soluție este reprezentată de o casă de valori seif cu temporizare. O astfel de casă de casă de valori este proiectată și construită în jurul celor mai ridicate standarde de duritate și securitate, însă fără a neglija aspectul și design-ul.

De ce este diferită o casă de valori seif cu temporizare față de alte seifuri clasice?

Casă de valori seif cu temporizare prețuri ieftine

Seif cu deschidere temporizată în mai mulți timpi Albury VTB

Aproape toate seifurile clasice oferă un nivel de siguranță bun, dar o casă de valori seif cu temporizare prezintă câteva avantaje în plus față de un seif clasic. Toate acestea își pun amprenta și livrează o soluție de siguranță la un alt nivel.

Printre diferențele dintre un seif clasic și de exemplu această casă de valori seif cu temporizare Albury VTB putem menționa sistemul de închidere, care în cazul acestei case de valori seif cu temporizare, poate fi acționat prin introducerea unui cod de la 2 la 15 cifre. Totodată, accesul la conținutul casei de valori se va face în mai mulți timpi, fapt ce contribuie la o mai bună siguranță.

O casă de valori seif cu temporizare are un standard ridicat de siguranță

Această casă de valori seif cu temporizare Albury VTB este extrem de apreciată pentru standardele sale ridicate de duritate și securitate. Instalarea se face foarte ușor și oferă posibilitatea montării rapide atât pe perete cât și pe podea, cu ajutorul unor șuruburi.

Grosimea ușii din oțel este de 10 mm, iar cea a peretelui este de 6 mm. Aceste aspecte contribuie în mod direct la siguranța oferită și garantează protecție antifurt atât pentru bani, cât și pentru alte obiecte de valoare depozitate în interiorul casei de valori.

Alege o casă de valori seif cu temporizare cu aspect ușor de integrat în locuință

Pe lângă o siguranță sporită, o casă de valori seif cu temporizare trebuie să fie ușor de integrat în locuință. La această acțiune designul va conta extrem de mult, fapt pentru care nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării când o casă de valori este concepută.

Această casă de valori seif cu temporizare Albury VTB oferă atât siguranță, cât și posibilitatea integrării în aproape orice colț al locuinței. Culoarea violet în care este disponibilă face acestă casă de valori seif cu temporizare să fie o alegere excelentă pentru orice locuință.

Descrierea seifului cu deschidere temporizată în mai mulți timpi Albury VTB

Seiful cu deschidere temporizată în mai mulți timpi Albury VTB este extrem de apreciat pentru standardele sale ridicate de duritate și securitate, dar și pentru aspectul său plăcut și elegant. Acest seif electronic prezintă o instalare ușoară și rapidă cu șuruburi pe perete și podea. Toate aceste caracteristici fac că seiful cu deschidere temporizată în mai mulți timpi Albury VTB să fie ideal pentru a fi integrat în case de îngrijire sau întreprinderi de afaceri. Grosimea ușii din oțel și a peretelui seifului garantează protecție antifurt atât pentru bani, cât și pentru alte obiecte prețioase. Disponibil și în modele cu fantă, seiful cu deschidere temporizată în mai mulți timpi Albury VTB este alegerea potrivită pentru unitățile care manipulează numerar, iar dimesiunea fantei permite depozitarea ușoară și în siguranță a documentelor.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu deschidere temporizată în mai mulți timpi, dar și despre alte seifuri cu deshidere temporizată, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
O casă de valori seif cu temporizare, perfectă pentru bunurile de preț, 5.0 out of 5 based on 5 ratings
Share.

Autor