O firmă protejată cu seifurile antifoc pentru firme

0

În fiecare firmă ar trebui să se regăsească un seif antifoc pentru firme, deoarece cu toții avem bunuri de valoare pe care vrem să le știm protejate, fie că e vorba de bani, bijuterii, fotografii sau documente importante.

Cum să alegi cel mai potrivit seif antifoc pentru firma ta?

Seifuri antifoc pentru case si afaceri

Seifuri antifoc pentru case şi afaceri

Un seif antifoc pentru firmă nu înseamnă doar o cutie rezistentă capabilă să ne țină la adăpost toate bunurile pe care le deținem. Ele sunt diferite și, de aceea, fiecare bun necesită o protecție aparte.

Seifurile antifoc pentru locuință și firme rezistă la temperaturi înalte și fum pe o anumită perioadă de timp, în funcție de gradul de rezistență pe care îl au, grad stabilit de testele făcute asupra seifului. E foarte important să fii atent la aceste certificări înainte să cumperi un seif, deoarece acestea atestă calitatea seifului respectiv.

Când vine vorba de protejarea documentelor imprimate pe hârtie sau a banilor, seifurile antifoc pentru locuință sunt alegerea cea mai bună pentru protejarea acestor bunuri de foc și de fum, însă trebuie să fiți atenți, pentru că majoritatea seifurilor antifoc sunt fabricate dintr-un metal subțire, care le face mult mai vulnerabile în fața hoților.

Alege un seif antifoc pentru firmă cu grad de protecție antiefracție

Faptul că au acest material subțire nu înseamnă că seiful nu este de calitate, ci pur și simplu metalul este folosit în principal pentru a rezista la temperaturi ridicate. De aceea, el poate  fi perforat sau tăiat cu ușurință de către hoți, chiar și cu unelte simple.

Soluția e să nu depozitați bunuri cu valoare ridicată, cum ar fi acte, sume mari de bani, bijuterii sau metale prețioase, într-un seif antifoc. Aceste bunuri pot fi protejate în alte tipuri de seifuri, special concepute pentru a le păstra în siguranță.

Totuși, cea mai inspirată alegere pe care o poți face este să cauți un seif antifoc pentru firmă cu un grad mare de protecție antiefracție, cum sunt și seifurile antifoc pentru firme cu grad de siguranță 1 Trodon, seifuri proiectate pentru a vă proteja valorile atât împotriva incendiilor, cât și a hoților.

Seif antifoc pentru casă sau firmă cu grad de siguranță 1 Trodon

Seif pentru case particulare sau firme cu protecție mare la spargeri și foc, cu grad de siguranță 1 certificat la standarde europene. Seif controlat și certificat de calitate. Seiful antifoc Trodon are o feronerie rezistentă, protecție antiefracție, calități esențiale ale gamei de seifuri micuțe KTF, fiind recomandat pentru case particulare, birouri private și chiar instituții publice cu spații de amplasare reduse.

Mai multe modele de seifuri și case de bani vă stau la dispoziție pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
O firmă protejată cu seifurile antifoc pentru firme, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor