Protecție desăvârșită a documentelor cu seifurile pentru companii cu grad de siguranță 1

0

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au venerat focul tocmai pentru că s-au temut de el. Omenirea a fost martoră la mai multe incendii devastatoare, în care focul a distrus totul în cale, de la palate la sate întregi. Totodată, din nefericire, în aceste incendii au dispărut și documente scrise, de o importanță covârșitoare, legate de civilizații, care au pierit în foc din cauza faptului că nu au avut parte de protecția cuvenită.

Protecția documentelor — o prioritate la toate civilizațiile lumii

Seifuri pentru firma cu grad de siguranţă 1 preţuri accesibile

Seifuri pentru firma cu grad de siguranţă 1

De-a lungul veacurilor, omenirea a căutat să protejeze bunurile lor de efectele devastatoare ale focului. Egiptenii înveleau sulurile de papirus în suporturi de piele, apoi le îngropau adânc în piramide, pentru a le asigura cea mai bună protecție. Asirienii au îngropat, de asemenea, copii ale documentelor lor cele mai importante în locații separate. Pe de altă parte, grecii țineau enorm la documentele lor, fiind conștienți de importanța deosebită a acestora, așa că le sculptau pe plăci de fildeș.

Cu toate acestea, a venit o vreme când nici un material folosit de aceste civilizații nu s-a dovedit eficient pentru protecția împotriva distrugerii prin foc, astfel că oamenii au investit toată priceperea lor în dezvoltarea unor dispozitive de protecție pentru a proteja documentele.

Iulius Cezar și-a depozitat documentele lui cele mai valoroase în cutii puternice de fier, însă și-a dat seama, ulterior, că metalul nu rezistă la foc. Feudalii aveau o altă măsură de protecție pentru documentele lor cele mai imprortante, ei au construit galerii subterane unde le păstrau, galerii supravegheate de paznici de încredere.

Testele de siguranță au revoluționat seifurile de documente pentru companii

Din anul 1830, au început să apară „seifuri” cu pereții interiori din piatră, ipsos, lemn, ciment, cărămidă, cretă și chiar argilă. Totuși, primele teste standardizate care aveau să decidă gradul de protecție a seifurilor s-a făcut târziu, în 1917. Aceste teste au determinat schimbări radicale în proiectarea seifurilor, deoarece multe dintre acestea s-au dovedit a avea o capacitate de protecție falsă.

Seifurile pentru documente de astăzi, folosite de către companii și firme, datorită progresului tehnologic și a testărilor aprofundate, sunt capabile să protejeze orice afacere modernă, oferindu-i o protecție pe care istoria civilizației n-a mai cunoscut-o până în prezent.

Seifuri pentru firme cu grad de siguranță 1 Saurischia. Seif de calitate cu grad de siguranță 1 conform stadardelor europene, recomandat pentru firme și sectorul business. Seif în varianta electronică sau mecanic cu protecție mare la efracție și la foc. Seifuri certificate după teste de calitate. Seiful cu carcasa și ușa cu pereți multipli asigură protecția și siguranța valorilor dvs. și este recomandat pentru acte și documente, dar și pentru protejarea banilor în numerar.

Mai multe seifuri și case de bani vă stau la dispoziție pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Protecție desăvârșită a documentelor cu seifurile pentru companii cu grad de siguranță 1, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor