Protejează bunurile în dulapul antiefracţie certificat EN 1143-1

2

Un dulap antiefracţie este o modalitate excelentă de a-ţi proteja cu succes bunurile de preţ

Dulap antiefracţie EN 1143-1 cu compartimentare Tinia BRD

Dulap antiefracţie EN 1143-1 cu compartimentare Tinia BRD

Dulapul aniefracţie Tinia BRD este eficient într-un moment critic, aşa cum este în cazul unei spargeri. Datorită materialului dur din care este construit, oţel pe bază de mangan, dulapul este foarte greu de străpuns sau de tăiat cu diverse obiecte ascuţite.

Un dulap antiefracţie trebuie sa indeplinească anumite standarde şi să treacă anumite teste pentru a putea fi considerat un produs de calitate.

Dulapul cu compartimente din seria Tinia BRD este, fără nici un dubiu, un dulap antiefracţie de calitate, care reprezintă o alegere ideală pentru a ne proteja bunurile de preţ.

Pentru a stabili calitatea şi gradul de siguranţă oferit, dulapurile destinate protecţiei obiectelor noastre valoroase trebuie să treacă de anumite teste şi să îndeplinească anumite condiţii. Abia după ce aceste etape dificile sunt trecute cu succes, seiful sau dulapul este declarat certificat, având un anumit grad antiefracţie. Aceasta ierarhizare a seifurilor oferă cumpărătorului o imagine clară despre produs, pentru a putea face o alegere corectă şi inteligentă în momentul achiziţionării.

Dulapul compartimentat din seria Tinia BRD întâlneşte standardul EN 1143-1, lucru care certifică un grad ridicat de siguranţă pe care dulapul îl poate oferi bunurilor noastre.

De ce să alegem un dulap antiefracţie certificat EN 1143-1?

Un dulap antiefracţie certificat EN 1143-1 este un dulap de înaltă calitate, care poate asigura securitatea bunurilor noastre sau ale unei firme.

Dulapul din seria Tinia BRD atinge gradul III antiefracţie, fiind potrivit pentru protecţia lucrurilor de valoare. Aceasta dispune de închidere printr-o încuietoare mecanică, dar şi cu cheie, oferind astfel protecţia de care avem nevoie.

Sistemul de blocare dublu automat, dar şi cheia şi încuietoarea mecanică certificate după standardul EN 1300 (clasa A) garantează că lucrurile rămân protejate în interior. Balamalele anti-rupere sunt utile în cazul unei bruscări, iar mânerul de 55 mm în exterior asigură o deschidere uşoară şi rapidă a uşilor.

Opţional, se pot adăuga diverse încuietori, după preferinţe, dar şi un raft adiţional.

Astfel, putem afirma fără dubii ca dulapul antiefracţie certificat EN 1143-1 este un produs de calitate, excelent pentru păstrarea în siguranţă a bunurilor personale sau ale firmei.

Descriere amănunţită a dulapului antiefracţie EN 1143-1 cu compartimentare Tinia BRD

Dulapul antiefracţie EN 1143-1 cu compartimentare din seria Tinia BRD are ca principală caracteristică reducerea greutăţii sale cu până la 50% şi creşterea capacităţii de stocare, în comparaţie cu alte modele din serii mai tradiţionale, făcându-l să fie un seif usor şi spaţios pentru depozitare. Corpul şi aripa uşii dulapului antiefracţie EN 1143-1 sunt făcute dintr-o tablă de oţel cu grosimi diferite care conţine un blindaj foarte rezistent la atacuri puse în aplicare prin intermediul celor mai puternice mijloace mecanice şi termice.

Mai multe informaţii despre seifuri şi dulapuri testate şi certificate antiefracţie găsiţi accesând site-ul seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (27 votes cast)
Protejează bunurile în dulapul antiefracţie certificat EN 1143-1, 5.0 out of 5 based on 27 ratings
Share.

Autor

  • Opris Sandi

    Am prezentat acest seif colegilor si ne-am hotarat pe acesta. Ideea este ca fiecare sa poata sa isi depoziteze documentele in cutia lui. Ce vreau sa ma asigur si sa imi spuneti daca fiecare cutie are cheia lui individuala.

    • http://www.seifurile.ro/ Seifurile.ro

      Buna ziua,

      Va asiguram ca fiecare seif interior vine cu cheia lui individuala. Este un seif foarte practi, noi am vadut la magazinele de bijuterii (cu cheie unica) dar se poate folosi si pentru documente.

      http://www.seifurile.ro