Secretul siguranței bunurilor este un dulap office metalic rezistent

0

Este bine știut faptul că bunurile de valoare au avut și vor avea în continuare nevoie de o protecție suplimentară împotriva pericolelor ce se pot ivi. Fie că ne referim la bunurile de valoare ce se găsesc în locuința personală, fie că ne referim la cele dintr-un birou sau clădire de birouri, acestea trebuie depozitate în mod corect pentru a preîntâmpina acțiunile ce le pot afecta.

Una dintre cele mai viabile variante pentru depozitarea bunurilor de valoare este reprezentată de un dulap office metalic rezistent. Un astfel de dulap este proiectat și realizat pentru a putea satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Materialele de calitate și design-ul modern joacă un rol important.

Pentru documente sau alte bunuri, orice firmă are nevoie de un dulap office metalic rezistent

Dulap office metalic rezistent mecanic

Dulap office metalic rezistent Parramatta VTB

În cadrul unei firme se lucrează mereu cu acte, documente sau bani. Aceste elemente pot fi considerate extrem de valoroase și cu siguranță stau la baza unei bune funcționări a firmei respective. De accea este importantă alegerea metodei de depozitare a bunurilor de preț, deoarece o alegere înțeleaptă se va reflecta cu siguranță în desfășurarea activității unei firme.

De exemplu, acest dulap office metalic rezistent Parramatta VTB poate reprezenta soluția ideală pentru orice tip de instituție. Acesta este proiectat pentru a păstra în siguranță obiectele și bunurile de valoare. Design-ul modern și aspectul robust fac potrivit acest dulap office metalic rezistent potrivit pentru bănci, case de amanet sau agenții de pariuri.

Un dulap office metalic rezistent trebuie să fie antifurt

Printre caracteristicile pe care un dulap office metalic rezistent trebuie să le aiba se numără capabilitatea de a menține integritatea conținutului în cazul unui eventual furt. La acest aspect contribuie foarte mult materialele folosite precum și posibilitatea de fixare cu care acesta este prevăzut.

În cazul acestui dulap office metalic rezistent Parramatta VTB, grosimea totală a ușii este de 6 mm, iar cea a unui perete este de 2 mm. De asemenea, dulapul este prevăzut cu orificii de fixare (4 pentru perete și 4 pentru sol).

Gama Parramatta VTB cuprinde dulapuri office metalice rezistente cu încuietoare durabilă

Încuietoarea acestui dulap office metalic rezistent Parramatta VTB este una durabilă, iar acționarea acesteia se face cu ajutorul unei chei.

În plus pentru a facilita manevrabilitatea conținutului din interiorul dulapului, acesta este prevăzut la interior cu un sistem de iluminare cu LED-uri. Alimentarea este realizată cu ajutorul a 4 baterii AA de 1.5V, incluse în pachet.

Descrierea seifului cu sistem de închidere cu cheie Parramatta VTB

Seiful cu sistem de închidere cu cheie Parramatta VTB este proiectat și realizat pentru a păstra în mod sigur obiectele și bunurile de valoare. Acest seif cu cheie are caracteristicile de fabricație și de închidere în conformitate cu standardele impuse de bănci. Seiful cu sistem de închidere cu cheie Parramatta VTB antiefracție este alegerea potrivită pentru depozitarea valorilor, bani, bijuterii deținute de magazine, case de amanet, bijuterii, agenții de pariuri, etc. Cu un design modern, elegant și minimalist, seiful cu sistem de închidere cu cheie Parramatta VTB permite îndeplinirea tuturor cerințelor de stocare a obiectelor de valoare.

Pentru mai multe detalii despre acest sistem cu închidere cu cheie sau despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Secretul siguranței bunurilor este un dulap office metalic rezistent, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor