Securitatea bunurilor împotriva efracției este floare la ureche cu seifuri mici cu prindere în podea sau perete

0

Protejarea bunurilor de valoare împotriva unui eventual furt trebuie realizată într-o manieră profesionistă. Pentru a putea face asta este necesară folosirea unor seifuri mici cu prindere în podea sau perete.

Astfel de soluții de siguranță și securitate pot fi folosite în locuințele personale, dar și în cadrul firmelor sau instituțiilor publice. Nivelul ridicat de rezistență antiefracție, precum și sistemul de prindere în podea sau perete, recomandă acest tip de seifuri pentru orice utilizator care pune preț pe siguranță și calitate.

Seifurile mici cu prindere în podea sau perete sunt mai sigure și mai discrete

Seifuri mici cu prindere în podea sau perete preț

Seifuri mici cu prindere în podea sau perete Ptah DRA

Cu ajutorul unor seifuri mici cu prindere în podea sau perete, grija cu privire la siguranța obiectelor de valoare va dispărea. Dimensiunile reduse ale acestor tipuri de seifuri nu vor diminua în niciun fel nivelul de securitate.

Dimpotrivă, seifurile mici cu prindere în podea sau perete se dovedesc în unele situații ca fiind mai sigure. În plus, datorită dimensiunilor mici, acestea pot fi montate în locuri mai discrete, ferite de privirile curioase.

Cu seifuri mici cu prindere în podea sau perete protejăm de efracție bunurile locuinței sau cele ale birourilor

Seifurile mici care oferă posibilitatea prinderii atât în podea cât și în perete reprezintă soluția perfectă pentru orice împrejurare. Fie că doriți să depozitați bani, bijuterii, acte personale sau fotografii, aceste seifuri vor reuși să le mențină intacte în cazul unei tentative de efracție.

Aceste caracteristici extrem de importante, fac dintr-o serie de seifuri mici cu prindere în podea sau perete, accesoriul perfect pentru propria locuință, firmă sau chiar pentru o instituție publică.

O serie de seifuri mici cu prindere în podea sau perete de siguranță 2 cu închidere mecanică sunt ușor de folosit și greu de spart

De exemplu, aceste seifuri mici cu prindere în podea sau perete Ptah se bucură de un nivel de siguranță 2, conform NCP Olanda. Acestea sunt un instrument excelent pentru a combate spargerile prin efracție.

Sistemul de închidere alcătuit dintr-o ială mecanică cu bărbie dublă reușește să ofere un plus de siguranță. Totodată, acesta este ușor de acționat de către utilizator, aspect ce facilitează accesul la obiectele din interiorul seifului.

Descriere seif mic clasa de siguranță 2 cu kit de fixare Ptah DRA

Seifuri mecanice cu clasă de siguranță 2 conform NCP-Olanda, pentru locuințe și birouri. Aceste seifuri devin un instrument eficace în diminuarea pagubelor cauzate de efracție. Seifurile Ptah vin în variantă mecanică cu ială cu bărbie dublă și 2 chei incluse. În funcție de necesitățile clienților, pot fi ancorate la podea sau la perete. Seifuri mici și de bună calitate sunt concepute pentru case particulare și birouri private.

Pentru mai multe detalii despre acest seif mecanic cu kit de fixare inclus, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Securitatea bunurilor împotriva efracției este floare la ureche cu seifuri mici cu prindere în podea sau perete, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor