Securitatea bunurilor oferită de dulapul antiefracţie certificat EN 1143-1

2

Trăim într-un secol al vitezei şi al tehnologiei, un secol în care totul evoluează pe zi ce trece, tocmai de accea, trebuie să ţinem pasul şi când vine vorba de securitatea şi siguranţa noastră şi/sau a firmei noastre.

Prevenirea efracţiei cu dulapul antiefracţie certificat EN 1143-1

Dulapul antiefracţie cu spaţiu încăpător pentru depozitare cu certificare EN 1143-1, pentru securitatea bunurilor de valoare

Dulap antiefracţie certificat EN 1143-1 cu spaţiu încăpător pentru depozitare seria Uni BRD

Este îmbucurător faptul că firmele au început să conştientizeze din ce în ce mai mult importanţă securităţii documentelor şi a bunurilor de valoare. Fie că este vorba de o firmă nou înfiintată, sau fie că este vorba despre o firma de tradiţie, siguranţa şi securitatatea reprezintă lucruri care trebuie respectate şi tratate cu maximă seriozitate.

Se spune că este mai bine să previi decât să tratezi. Acest lucru se aplică şi în acest caz, când o investiţie într-un astfel de dulap antiefracţie reprezintă o alegere înţeleaptă şi totodată o alegere care va creşte nivelul de încredere în cadrul firmei, ştiindu-se că tot ce ţine de documentaţie şi bunuri de valoare sunt depozitate în mod corespunzător şi nu sunt supuse riscului unui eventual atac.

Certificarea EN 1143-1 a dulapului antiefracţie, un plus de siguranţă şi calitate

Un dulap antiefracţie certificat EN 1143-1 pentru firmă reprezintă un aliat de încredere, benefiind de un spaţiu încăpător pentru depozitare. Uni BRD a fost clasificat la nivelul IV de securitate, conform standardului antiefracţie EN 1143-1, astfel că după ultimele standarde, acesta reprezintă un dulap antiefracţie de ultimă generaţie şi care garantează calitatea.

Dimensiunile sale, calitatea materialelor din care este construit, posibilitatea de a opta pentru diverse tipuri de încuietori îl fac un obiect ce nu trebuie să lipsească din nicio firmă şi totodată o investiţie nu numai pentru prezent, dar şi pentru viitor.

Aşadar, dacă doriţi să achiziţionaţi un dulap antiefracţie cu spaţiu încăpător pentru depozitare, pentru a vă proteja bunurile de valoare, dulapul Uni BRD, clasificat la nivelul IV de securitate, conform standardului antiefracţie EN 1143-1, cu siguranţă reprezintă o alegere mai mult decât înţeleaptă.

Descriere amănunţită a dulapului antiefracţie cu spaţiu încăpător pentru depozitare Uni BRD

Dulapul antiefracţie cu spaţiu încăpător pentru depozitare din seria Uni BRD reprezintă soluţia perfectă pentru depozitarea şi păstrarea în siguranţă a bunurilor de valoare, bijuteriilor, documentelor importante, bani, acte sau carnete de cecuri. Acest dulap antiefracţie de ultimă generaţie din seria Uni BRD este ideal pentru cei care doresc să obţină o capacitate maximă de depozitare în ariile în care accesul poate reprezintă o problemă.

Mai multe detalii despre seifurile antiefracţie şi dulapurile certificate EN 1143-1 găsiţi pe site-ul seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (28 votes cast)
Securitatea bunurilor oferită de dulapul antiefracţie certificat EN 1143-1, 5.0 out of 5 based on 28 ratings
Share.

Autor

  • Laurentiu Sam

    Ce tip de incuietoare imi recomandati? Care este mai sigur, cel mecanic cu cheie, cifru electronic?

    • http://www.seifurile.ro/ Seifurile.ro

      Buna ziua,

      La acest nivel de certificare si calitate, tipul de incuitoare ramane strict de preferinta clientului si cum ii este mai usor (practic). Se poate opta pentru oricare din tipurile de inchidere (mecanic cu cheie, cifru mecanic sau cifru electronic) si nivelul de siguranta ramane acelasi.

      http://www.seifurile.ro