Seif antifoc cu suport pentru armă-pentru ca afacerea ta să nu aibă parte de surprize neplăcute

0
Seif antifoc cu suport pentru arme ieftin

Seif antifoc pentru arma ieftin

Cuvântul latin incendium definește un foc mare care cuprinde și distruge parțial sau total o clădire, o pădure, o recoltă care cauzează pierderi materiale. Desigur, nici un incendiu nu se aseamănă cu altul, fiecare având alte cauze, alte daune, alte victime. De obicei, un incendiu este clasificat ca fiind grav dacă există victime. Totuși, în unele cazuri, ele pot face pagube mari și dacă distrug documente sau, mai grav, bani, bijuterii, arme și obiecte de valoare. Pentru ca toate acestea să nu fie pierdute există metode de prevenire, însă nu toate funcționează, iar incendiile sunt neprevăzute prin natura lor. Niciodată nu se știe ce pagube vor cauza sau când vor apărea. Pentru ca toate acestea să nu fie o surpriză, cel mai bine este să vă asigurați că toate lucrurile vitale pentru voi sau compania voastră să fie in siguranță. Cum puteți face asta? Cu ajutorul unui seif antifoc.

Un seif antifoc poate să garanteze siguranță atunci când un dezastru lovește. De aceea este foarte important să stabiliți din timp ce lucruri sunt o prioritate și este imperios necesar ca după fiecare folosire să le puneți înapoi în seif. Este important să folosiți seiful într-un mod când mai eficient, să faceți investiția să merite.

Pentru deținătorii de arme, un lucru important este să se asigure că cei dragi nu vor avea de suferit când izbucnește un incendiu. Asta și în cazul unui jaf, dar și în cazul unui incendiu. În cea din urmă situație este cel mai bine ca armele de vânătoare si pistoalele să se afle într-un seif pentru arme sau într-unul special prevăzut cu loc pentru arme, pentru a evita orice fel de accidente.

Seiful antifoc cu suport pentru arma este conceput sa reziste în caz de incendiu, protejând banii, documentele şi obiectele din interior. Acest seif vine cu un suport pentru armă inclus. Seiful este mecanic și mecanic oferă avantajul unei securităţi ridicate, datorită mecanismului de închidere la interior şi de forma cheii. Fiind certificat EN 14450 acesta este testat antiefracţie, are un standard S2. garanţie pentru siguranţă şi calitate.

Pentru o protecție sporită seiful este construit cu perete dublu. În plus, seiful este prevăzut cu o cutie interioară. Cutia interioară are 85mm înălţime cu broască cilindrică. De asemenea, suportul de armă inclus gratuit. Un alt lucru ce oferă siguranță este grosimea porții de 53 de mm. Deschiderea uşii acestuia se face la 180°, iar închiderea este pe 4 părţi. Pentru ca acesta să nu poată fi furat de către hoți, seiful este echipat standard cu două găuri în spate şi în pământ pentru ancorare.

Seiful anitfoc este descris în detaliu pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seif antifoc cu suport pentru armă-pentru ca afacerea ta să nu aibă parte de surprize neplăcute, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor