Seif cu încuietoare electronică motorizată

0
Seifuti cu încuietoare motorizată  la preț redus

Seifuri ieftine cu încuietoare motorizată

Protejarea bunurilor a devenit pentru mulţi o afacere. Pe a-şi satisface clienţii, firmele ce produc produse de securitate optează din ce în ce mai mult pentru o mare diversitate de produse, dar şi pentru produse calitative, lucruri ce sunt în beneficiul clienţilor. Clienţii sunt astfel mulţumiţi. Îşi pot proteja documentele ce nu pot fi înlocuite, bijuteriile, moştenirile de familie şi alte lucru cu valoare inestimabilă. Adunarea tuturor acestor lucruri într-un singur loc, un loc de unde nu se pot pierde, sau, mai grav, de unde nu se pot fura poate aduce proprietarilor multă linişte. Desigur că aceste produse nu îi vizează numai pe proprietarii de locuinţe ci şi pe micii întreprinzători, cei care deţin o afacere de pe urma căreia iese un profit ce poate atrage mulţi potenţiali atacatori, pe cei care deţin hoteluri, clădiri de birouri sau alte instituţii unde siguranţa este un aspect indispensabil. Majoritatea dintre aceşti proprietari îşi îndreaptă atenţia spre acele cutii metalice imposibil de furat sau jefuit, seifurile. Dacă ei se gândesc să achiziţioneze un seif cu încuietoare electronică atunci pentru ei rostirea cuvântului siguranţă va însemna cu certitudine un prilej de bucurie şi niciodată unul de îngrijorare.

Un seif electronic este întărit în aşa fel încât să fie un apărător împotriva unei manevre nedorite şi nepoftite. Seifurile electronice prezintă o multitudine de avantaje şi sunt de obicei antifoc, antiinundaţie sau alte dezastre. Cele mai multe seifuri electronice sunt dotate cu tastatură pentru a scrie cifrul ce permite deschiderea acestuia. Acest lucru constituie un avantaj deoarece un cifru poate avea milioane de combinaţii posibile, fiind foarte greu de spart. Acestea sunt extrem de folosite în industria hotelieră.

Majoritatea seifurilor oferă şi oportunitatea de a putea fi fixate pe podea. De asemenea, toate seifurile sunt prin definiţie antiefracţie, dar totuşi, ele sunt clasificate după gradul de siguranţă pe care îl oferă. Acesta este unul dintre aspectele care rămân la latitudinea cumpărătorilor. Pe lână asta ei mai pot alege volumul sau numărul de rafturi. Rafturile din interiorul seifurilor pot avea diferite funcţii, ele pot fi special pentru bani, sau bijuterii, ori documente.

Printre seifurile electronice de încredere este şi:

Seiful cu încuietoare electronică motorizată Hermes IKST 250 DBR care are o uşă cu grosime de 10 mm. Încuietoarea electronică a acestuia este cu deschiderea monitorizată a bolţurilor. Microprocesorul seifului este patentat. Codul de utilizator poate fi format din şase până la maxim 10 cifre sau litere şi există un cod stabilit din fabrică. Memoria acestui seif constituie un mare avantaj pentru că păstrează codul şi atunci când bateriile sunt terminate. Tastatura are 12 taste, iar seiful este prevăzut cu semnalele vizuale şi acustice reprezentate de leduri de culoare roşie sau verde ce vor confirma codurile, va vor indica erorile, dar şi descărcarea bateriilor. Seiful funcţionează cu ajutorul unor baterii alcaline de 1-9 volţi. Tastatura de 20” se va bloca după introducerea de trei ori a codului incorect. Seiful poate fi alimentat şi extern, de urgenţă, prin intermediul contactelor de pe tastatură. Butonul motorizat funcţionează ca si un dispozitiv de deschidere a uşii. Bolţurile speciale din oţel au un diametru de 22 mm.

Detalii mai multe despre acest produs, seiful cu încuietoare electronică motorizată, sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seif cu încuietoare electronică motorizată, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor