Seif mecanic pentru protecția banilor și documentelor

0

Biroul este prin definiție un spațiu, o încăpere unde se realizează muncă administrativă, unde se organizează documente, unde se programează întâlniri. Toate aceste îndatoriri specifice contribuie fiecare în parte la bunul mers al instituției sau afacerii. Imaginați-vă însă cum ar fi dacă la una dintre întâlnirile de care depinde viitorul companiei ar lipsi cel mai important document. Cu siguranță acest fapt nu ar avea urmări pozitive. Însă acest lucru se întâmplă numai atunci când biroul nu își îndeplinește cu succes funcția de spațiu unde se desfășoară activități specifice mediului de afaceri. Toate acestea nu sunt posibile dacă firma își dovedește calitatea și la nivel de detalii.

Seif mecanic pentru protecție la pret redus

Seif mecanic pentru protecția banilor la preț redus

Printre aceste detalii se numără arhivarea corespunzătoare a documentelor, mai ales a celor mai importante dintre acestea. Desigur, atunci când vorbim despre cele din urmă, o bună organizare nu este de ajuns. Persoanele neavizate, sau cele rău intenționate pot cauza daune ireparabile companiei sau instituției, în cazul în care au acces la acte. Un incendiu sau o inundație pot de asemenea să distrugă în câteva minute ceea ce companie a muncit ani ca să construiască. Ei bine, pentru ca aceste lucruri să fie evitate, există o soluție destul de simplă: Seif mecanic pentru protecția banilor și documentelor.

Acest seif se potrivește în orice birou, fie că este vorba de unul cu design clasic, fie că este vorba de unul cu design modern. Prin dimensiunile lor mari, seifurile din categoria DRA reprezintă alegerea ideală pentru cei care trebuie să depoziteze în siguranţă un număr ridicat de documente, bani sau alte obiecte de valoare. Rafturile ajustabile sunt un plus la acest model pentru că pot reprezenta soluția la mai multe tipuri de nevoi ale clienților.

Sistemul european Eurograde este un sistem de gradare a securităţii care este aplicat seifurilor cu siguranţă ridicată. Aceste seifuri sunt special concepute pentru a fi o soluţie de încredere pentru păstrarea numerarului şi a bunurilor de valoare, adresate atât clienţilor casnici, cât şi celor comerciali. Seifurile Eurograde sunt proiectate pentru a rezistă cu succes împotriva furturilor şi spargerilor.

Certificarea DIN 4102 a fost obținută în urmă realizării unui test german pentru foc. Aceste seifuri au pereţi dubli şi au izolaţie rezistenţă la foc. Seiful mecanic pentru protecţia banilor şi documentelor mai este prevăzut și cu o încuietoare solidă, cu cheie cu bărbie dublă și este pregătit pentru încastrarea în podea.

Informații suplimentare despre seiful mecanic pentru protecția banilor și documentelor sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seif mecanic pentru protecția banilor și documentelor , 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor