Seiful business- elementul de securitate de care orice birou sigur are nevoie

0

Un birou nu a fost și nu va fi niciodată la fel de sigur ca propria locuință. Asta cu toate că există mult mai multe elemente de securitate decât într-o casă normală. Desigur aceste elemente își au scopul lor, dar de obicei în birouri au acces mult mai multe persoane decât într-o casă, iar asta poate duce la neînțelegeri și situații neplăcute de care, cei cu interese ascunse, pot profita. În cazul birourilor mari ce se întind pe mai multe etaje, mai ales, este bine ca elementele ce țin de securitate să fie profesioniste. Acest lucru nu este însă suficient. Toți angajații trebuie instruiți cu privire la măsurile de securitate ce implică instituția sau compania și nu doar la cele ce îi privesc pe ei. Un prim pas pentru acest lucru este păstrarea unei înregistrări a tuturor persoanelor ce intră în clădire și păstrarea lucrurilor de valoare în spații special destinate lor precum seifurile electronice.

Seif birou ieftin

Seif business ieftin

Seifurile electronice sunt benefice atât pentru păstrarea în siguranță a lucrurilor de valoare, cât și pentru arhivarea documentelor importante pentru instituție. Un seif electronic în esență, o cutie de metal folosită pentru a păstra în siguranță anumite lucruri, pentru ca ele să nu dispară sau să ajungă în mâini nedorite. Un seif electronic rezistă și la dezastre naturale cum ar fi incendiile sau inundațiile. Seifurile au diferite categorii de dispozitive de blocare, dar cea mai mare întâlnită este tastatura electronică. Pe cât este aceasta de ușor de folosit, pe atât este de sigură și de utilă. Un seif potrivit pentru mediul business este și:

Seif business electronic antifoc Kahovsk care poate fi util instituţiilor sau firmelor pentru activităţi curente sau de arhivare. Acest seif a fost testat antiefracţie și este certificat EN 1143-1 De asemenea, seiful se încadrează în categoria seifurilor antifoc, mai mult decât necesare pentru protecția diferitelor hârtii din instituții. Acesta a fost testat anterior timp de 30 de min până la 840°C. Ca orice seif electronic, acest seif este securizat cu ajutorul unei închizători electronice.

Seiful are standard antiefracţie EN 1143-1 Clasa 1 şi standard antifoc EN 15659 LFS 30 P. Acesta are 1 raft, iar uşa şi corpul seifului este în întregime construit cu mai mulţi pereţi, închizătoarea este din 4 părţi, seiful este echipat cu o broască electronică, iar uşa se deschide la 180° datorită balamalelor exterioare. Un avantaj al acestui seif este faptul că oferă protecție și contra metodelor mecanice şi termice de spargeri. Prin umplerea specială şi garniturile de jur împrejur, acest seif are o protecţie pentru hârtie contra focului, testată timp de 30 de min până la 840°C.

Informații suplimentare despre acest seif electronic, dar și despre altele de acest tip, sunt pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seiful business- elementul de securitate de care orice birou sigur are nevoie, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor