Seiful cu slot, varianta ideală pentru depozitarea rapidă a documentelor firmei

0
Seifuri antiefracție pentru documente cu slot (fantă)

Seifuri antiefracție pentru documente cu slot (fantă)

Atunci când alegem un seif pentru documente în locuinţa proprie, alegerea nu este chiar atât de grea în ceea ce priveşte criteriul rapidităţii introducerii actelor în interior. Acest lucru este datorat faptului că depozităm în seiful antiefracţie acetele de identitate, contractele, scrisorile etc şi nu avem nevoie zilnic să le accesăm. Totuşi, altfel stau lucrurile în cazul unei firme, unde se lucreză în permanenţă cu acte care trebuie introduse în seif.

Fie că seiful ales este cu închizătoare electronică, mecanică sau cu cheie, eficienţa sistemului de închidere este garantată, îndeplinind standardul EN 1300. Totuşi, este puţin incomod să deschidem şi să închidem seiful de multe ori pe zi şi tocmai de aceea seifurile Gwydion BRD sunt speciale.

Alege un seif cu slot pentru firmă, iar depozitarea documentelor va fi rapidă şi eficientă

Faţă de seifurile tradiţionale pentru documente, seria Gwydion dispune de o fantă (slot), care permite să depunem în interior plicuri, documente sau numerar fără să deschidem uşa. Acest accesoriu este de un ajutor enorm pentru o firmă, căci nu se va mai pierde astfel timp cu deschiderea şi închiderea seifului.

De exemplu, există situaţii în care angajaţii pot fi în criză de timp, aşa că trebuie să termine rapid anumite documente. Atunci când acestea sunt gata, se pot strecura cu uşurinţă prin slot şi vor intra rapid în seif. Nu este nevoie să pierdeţi timp, căci nici măcar nu trebuie să deschideţi uşa seifului.

Toate seifurile din gama Gwydion BRD beneficiază de slot, de la cele cu dimensiuni mici, până la cele mai mari. Nu conteză ce tip de închizătoare există, căci există fantă pentru fiecare variantă, uşurând astfel munca de la birou şi economisind timp care poate fi folosit pentru rezolvarea mai multor task-uri.

Aşadar, dacă doreţii pentru firmă un seif antiefracţie şi antifoc, pentru ca depozitarea actelor să fie rapidă, puteţi opta cu încredere pentru un seif cu slot Gwydion BRD.

Descriere amănunţită pentru seifurile antiefracţie pentru documente cu slot

Seria de seifuri antiefracţie şi antifoc Gwydion BRD oferă un grad ridicat de siguranţă, fiind special concepute pentru păstrarea dosarelor, documentelor, actelor şi aşa mai departe. Această serie are un avantaj, faţă de seifurile pentru documente standard, şi anume dispune de o fantă (slot), care permite depunerea de numerar şi plicuri fără a deschide uşa.

Pentru mai multe detalii despe seiful pentru documente, dar şi despre alte sisteme pentru protecţia bunurilor, accesaţi seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Seiful cu slot, varianta ideală pentru depozitarea rapidă a documentelor firmei, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor