Seifuri ascunse în mobilă- de două ori mai multă siguranţă, de două ori mai multă eleganţă

0

Atunci când ne gândim la mobilă cu siguranţă ne gândim la spaţii de depozitare, ne gândim la dulapuri, rafturi de bibliotecă, vitrine, ne gândim la decorat. Nicidecum, primul lucru la care ne gândim nu este un loc de ascuns banii pentru că a trecut demult vremea de „pus bani la ciorap”, iar banii nu sunt în siguranţă ascunşi în mobilă. Toată lumea consideră că banii sunt mai în siguranţă la bănci, pe card, în conturi. Totuşi, există o variantă care nu este departe de a ascunde banii, care nu este departe de „a pune bani la ciorap”. Este vorba de seifurile pentru mobilă care oferă posibilitatea de a-ţi ascunde şi proteja lucrurile de valoare în aşa fel încât să nu strici designul camerei şi să fereşti seiful de musafiri nepoftiţi şi de ochi curioşi. Imaginaţi-vă că un simplu obiect de mobilier, frumos, funcţional şi cu un design atrăgător poate fi în acelaşi timp şi locul unde dumneavoastră vă puteţi păstra fără griji banii, armele, bijuteriile sau obiectele de valoare. Apoi gândiţi-vă că acest lucru chiar este posibil şi faceţi un pas înainte pentru a vă proteja bunurile.

seif ieftin pentru mobila

Seif pentru mobila ieftin

Probabil că vă imaginaţi că nu e nimic mai sigur pe lumea asta decât protecţia oferită de propria locuinţă. Motivele să nu fi e aşa sunt puţine, iar dacă ştiţi să securizaţi locuinţa ele pot chiar să lipsească. Totuşi, după procesul de securizare trebuie să acordaţi o atenţie deosebită şi alegerii locului unde vă veţi ţine obiectele cele mai de valoare. Ales cu atenţie, nu doar că veţi putea fi liniştit că obiectele de valoare vă sunt în siguranţă, dar veţi şti sigur că locuinţa dumneavoastră nu va fi ţinta hoţilor, pentru că nimeni nu va şti că aveţi un seif.

Imaginaţi-vă că sunteţi un hoţ. V-aţi putea închipui că un set masiv de sertare ascunde de fapt un mare seif? Probabil că nu. Pe lângă funcţiile obişnuite ale seifului de bani sau de bijuterii şi alte bunuri de valoare, seiful pentru mobilă are şi diferite mecanisme de eliberare mecanice şi electrice cunoscute numai de către deţinător, fapt ce face un hoţ să renunţe uşor. În plus, un dulap masiv este şi destul de dificil de transportat. În mod normal astfel de seifuri cauzează dificultăţi de deschidere numai hoţilor, pentru că odată ce ştii cum funcţionează, un astfel de seif se eliberează într-o secundă.

Seifurile pentru mobilă se împart în mai multe categorii. Astfel, există seifuri ce pot fi incorporate în mobilă sau pot fi aşezate pe sol, făcând parte din spaţiul ambiental al locuinţei, biroului, sau, după caz, a spaţiului comercial. Acestea sunt o soluţie discretă dar şi sigură pentru valorile dumneavoastră. De asemenea, există şi seifuri de podea ce pot fi folosite în birouri sau hoteluri, având o încăpere generoasă pentru a putea fi folosit de mai multe persoane.

Seif pentru mobila cu inchidere mecanica

Seif ieftin pentru mobiliar

Seifurile se împart în mai multe categorii şi în funcţie de utilităţi. Astfel există seifuri cu închidere mecanică, cu cheie, seifuri antifoc, seifuri antiefracţie cu închidere electronicăseifuri cu închidere cu cifru mecanic cu posibilitatea montării unui sistem de alarmă sau seif cu chit de ancorare pentru podea.

Toate produsele menţionate şi mai multe detalii despre ele găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seifuri ascunse în mobilă- de două ori mai multă siguranţă, de două ori mai multă eleganţă, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor