Seifuri cu certificare antiefracție pentru depozitat bani, raport bun calitate-preț

0

Orice instituție se confruntă cu o continuă amenințare în ceea ce privește posibilitatea unui furt din care obiecte importante, banii sau documentele, să fie furate sau distruse. Trebuie mereu acordată o atenție continuă acestei probleme și trebuie preîntâmpinate astfel de acțiuni.

Pentru a putea ține banii, dar și alte obiecte de valoare în deplină siguranță, aceste seifuri cu certificare antiefracție pentru depozitat bani Iluvatar reprezintă varianta ideală și totodată o investiție pentru siguranța viitorului instituției.

Pentru hoteluri sau alte instituții alege seifuri cu certificare antiefracție pentru depozitat bani

Seifuri certificate cu prindere în podea prețuri ieftine

Seif certificat antiefracție EN 1143-1 gradul S3 Iluvatar cu ancorare în podea PRT

Banii reprezintă o tentație mare pentru orice hoț, iar in instituții precum sunt hotelurile sau băncile, în care banii sunt manevrați zilnic, ar putea apărea probleme nedorite. În plus, banii trebuie depozitați după ce sunt încasați într-un loc ferit de ochii persoanelor neavizate și în care să rămână în siguranță.

Astfel pentru orice instituție, o investiție în seifuri cu certificare antiefracție pentru depozitat bani reprezintă o idee înțeleaptă și care trebuie pusă în practică în cel mai scurt timp. Aceste seifuri Iluvatar sunt certificate EN 1143-1 gradul 3, fapt ce garantează o calitate superioară de depozitare, fiind securizat prin blocare mecanică.

Ce încuietoare să alegem pentru seifurile cu certificare antiefracție pentru depozitat bani?

Sistemul de închidere joacă un rol important în păstrarea în siguranță a bunurilor dintr-un seif antiefracție. Este bine să alegem exact ceea ce se potrivește nevoilor noastre, iar pentru acest lucru, aceste seifuri cu certificare antiefracție pentru depozitat bani Iluvatar vin cu mai multe variante în ceea ce privește închiderea.

Varianta standard a seifurilor Iluvatar este prevăzută cu blocare mecanică, însă oferă posibilitatea de a alege în mod opțional și alte variante pentru închiderea seifurilor. Printre acestea se numără securizarea electronică sau cea cu cifru mecanic.

Te poți orienta către un seif certificat antiefracție EN 1143-1 gradul S3 Iluvatar cu ancorare în podea PRT

Aceste seifuri cu certificare antiefracție pentru depozitat bani Iluvatar se bucură de posibilitatea ancorării în podea și poate fi folosit în instituții sau firme, pentru activități curente sau de arhivare.

Seifurile Iluvatar sunt certificate antiefracție EN 1143-1 gradul S3, iar acest lucru garantează o siguranță maximă bunurilor de valoare depozitate în interiorul acestora.

Descrierea seifului certificat antiefracție EN 1143-1 gradul S3 Iluvatar cu ancorare în podea PRT

Seiful certificat antiefracție EN 1143-1 gradul S3 Iluvatar PRT cu ancorare în podea este ideal pentru depozitarea banilor și a obiectelor de valoare pentru că are numeroase proprietăți precum închidere mecanică de siguranță, blocare de înaltă calitate împotrivă atacurilor de forare, reblocare integrată, ușă cu o grosime de 120 mm. Testat antiefracție, seiful certificat EN 1143-1 garantează o calitate superioară de depozitare fiind securizat prin blocare mecanică, însă oferă posibilitatea de a alege în mod opțional securizarea electronică sau cu cifru mecanic, la cerere. Seiful certificat antiefracție Iluvatar PRT cu ancorare în podea poate fi folosit în instituții sau firme pentru activități curente sau de arhivare, în spații hoteliere sau de către oricine își dorește siguranță maximă a valorilor.

Pentru mai multe detalii despre acest seif certificat antiefracție, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Seifuri cu certificare antiefracție pentru depozitat bani, raport bun calitate-preț, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor