Seifuri electronice antiefracție pentru persoane private Ice, secretul proprietarilor de locuințe precauți

4

Când vine vorba de lucrurile pe care le deținem, nu putem fi niciodată prea precauți. Din păcate, în România, concepția generală e că trebuie să fii putred de bogat ca să îți intre hoții în casă.

Importanţa securităţii bunurilor

Cu o asemenea gândire asupra siguranței, nici nu e de mirare că mulți români se trezesc „călcați” de hoți. E un lucru absolut firesc să nu faci exerciții de imaginație, să începi să te gândești așa, din senin sau din pură plictiseală, cum ar fi ca într-o zi să ajungi acasă și să îți găsești locuința răvășită ca după un dezastru natural – sertare golite, haine pe podea, televizor și laptop lipsă și, poate mai grav, banii agonisiți, pe care îi credeai în siguranță, acum au dispărut.

Hoții mizează doar pe indolența proprietarului

Desigur, nimănui nu îi face plăcere să se gândească la aceste lucruri, însă asta nu înseamnă că trebuie să fim indolenți. Riscul unei efracții ne vizează pe fiecare în parte, ca proprietari ai unor bunuri de valoare.

Dacă atragerea atenției asupra importanței securității nu înseamnă nimic pentru proprietarii locuințelor, statisticile poliției în legătură cu efracțiile ar trebui măcar să îi pună pe gânduri. În România, se sparg anual aproximativ 2,5 % din totalul locuințelor. În anul 2011, poliția atrăgea atenția că, în fiecare oră, trei locuințe din țară sunt prădate de hoți. Ce înseamnă acest lucru? Nimic altceva decât faptul că sunt șanse mari ca anual, în fiecare bloc, un apartament să fie spart.

Proprietarii de locuințe precauți știu cum să își protejeze bunurile

Seif electronic împotriva efracţiei pentru proprietari de locuinţă precauţi

Seif electronic împotriva efracţiei pentru proprietari de locuinţă precauţi

Un lucru pe care trebuie să îl înțeleagă toți proprietarii de case sau apartamente e că nu trebuie să fii o persoană importantă ca să devii victima unei efracții. Hoții nu se ghidează după renumele tău sau după proprietățile pe care le deții. Dimpotrivă! Ei caută soluții simple de a-ți intra în locuință, fără să se gândească la declarațiile tale de venit sau alte bazaconii. Ești destul de indiferent în ceea ce privește siguranța casei tale? Vor acționa fără să stea pe gânduri.

Proprietarii de locuințe precauți știu cum să își protejeze bunurile. Un proprietar precaut nu ia în seamă ideile preconcepute cum că sistemele de protecție sunt inaccesibile românilor. O măsură foarte bună de siguranță este achiziționarea unui seif electronic cu închidere cu cifru. Aceste seifuri sunt special concepute pentru persoanele private, au un preț mai mult decât accesibil și oferă o protecție antiefracție desăvârșită.

Seifurile electronice antiefracție pentru persoane private Ice

Seifurile electronice au închiderea cu cifru, combinația de cifre deschizând mecanismul acestuia. Aceste seifuri electronice sunt destinate persoanelor private pentru păstrarea banilor sau a documentelor și sunt protejate antiefracție. Seifurile pot fi incorporate sau depozitate în mobilă, pentru siguranța valorilor.

Mai multe modele de seifuri electronice și case de bani vă stau la dispoziție pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seifuri electronice antiefracție pentru persoane private Ice, secretul proprietarilor de locuințe precauți , 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor

  • Vali_Vali

    Am un seif acasa, e unul mai ieftin ce-i drept si intr-un weekend, recent, a fost o expozitie de seifuri in bucuresti si am intrat si eu de curiozitate. Au fost niste demonstratii de cum se sparg seifurile ieftine … floare la ureche, cu un pic de indemanare oricine poate sa deschida un „seif”. Nici nu-i de mirare ca se aude pe la televizor ca se fura seiful cu totul si se sparge pe camp sau in nu stiu ce ateliere….