Seifurile pentru păstrarea în siguranță a banilor

0

Când vine vorba de protecția noastră personală instinctele ne sunt de mare ajutor. Atunci când ni se pune în pericol integritatea, avem la îndemână reflexe care ne spun instant ce trebuie să facem pentru a ne apăra, sau pentru a scăpa de pericol. Cu toate acestea, oamenii cu mai mare expunere la pericol își iau măsuri suplimentare de siguranță. Spre exemplu iau lecții de autoapărare, angajează persoane calificate pentru paza lor și a celor dragi. Totuși, atunci când vine vorba de bunurile materiale, nu întotdeauna știm ce este de făcut. Desigur că și în cazul lor există profesioniști care au studiat aceste lucruri și au dezvoltat modalități în care grija obiectelor poate dispărea. Printre acestea se numără seifurile pentru depozitarea banilor.

Seifuri pentru hoteluri

seifuri pentru păstrarea în siguranță a banilorr

În cazul instituțiilor sau companiilor cu mulți vizitatori, dar și în cazul băncilor, este util un seif multifuncțional care poate să ajute și la păstrarea în siguranță a documentelor, dar și la păstrarea banilor. Pentru asta e nevoie ca seiful să îndeplinească câteva funcții precum: rezistența la foc sau rezistența la efracții. Toate acestea, dar nu numai, se regăsesc și în caracteristicile Seifurilor pentru păstrarea în siguranță a banilor.

Seifurile din această categorie sunt recomandate îndeosebi pentru depozitarea banilor, dar sunt la fel de utile și pentru păstrarea obiectelor de valoare şi a documentelor importante. Depozitarea în aceste seifuri asigură utilizatorii că actele și banii vor fi protejate împotriva focului şi a furtului.

Aceste seifuri îndeplinesc mai multe standardele de siguranță printre care și EN1143 şi de DIN 4102. Primul standard, EN1143, presupune faptul că aceste seifuri sunt special concepute pentru a fi o soluţie de încredere pentru păstrarea numerarului şi a bunurilor de valoare, adresate atât clienţilor casnici, cât şi celor comerciali, garantând eficiență împotriva spargerilor. În plus, certificarea DIN 4102 de care seiful se bucură a fost obținută în urmă realizării unui test german pentru foc. Seifurile din categoria DIN 4102 au pereţi dubli şi izolaţie rezistenţă la foc.

Potrivite pentru depozitarea bunurilor de valoare, aceste seifuri sunt prevăzute cu încuietoare solidă, având cheie cu bărbie dublă. Rafturile ajustabile permit utilizatorilor să își organizeze singuri spațiul din seif, în funcție de necesitățile apărute în timp.

Informații suplimentare despre acest seif se află pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Seifurile pentru păstrarea în siguranță a banilor, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor