Siguranță antiefracție pentru locuințe cu seifuri mici clasa de siguranță 2

0

Fie că locuiți într-un apartament, fie că locuiți la casă, trebuie să vă protejați obiectele de valoare într-un mod corespunzător și eficient. Din fericire la ora actuală pe piață există foarte multe soluții de siguranță din care puteți alege exact ceea ce vi se potrivește.

Printre acestea putem menționa o variantă ce se poate dovedi excelentă pentru depozitarea obiectelor de preț de mici dimensiuni. O serie de seifuri mici clasa de siguranță 2 poate reprezenta un aliat de nădejde împotriva pericolelor care pot surveni unui eventual atac al hoților.

Seifurile se diferențiază prin certificările obținute în urma testelor de siguranță

Seifuri mici clasa de siguranță 2 preț

Seifuri mici clasa de siguranță 2 cu kit de fixare inclus Ptah DRA

Înainte ca o serie de seifuri mici clasa de siguranță 2 să poată ajunge în locuința unui utilizator, acestea trebuie să treacă cu brio anumite teste de siguranță. Aceste teste sunt stabilite în conformitate cu un anumit tip de certificare.

Certificarile reprezintă astfel un criteriu extrem de important de care trebuie ținut seama în momentul în care vă doriți un seif potrivit pentru păstrarea obiectelor de valoare din propria locuință sau de la birou.

Cu seifuri mici clasa de siguranță 2 există garanția protecției bunurilor în caz de efracție

Efracția reprezintă cea mai des întâlnită metodă pe care bunurile personale pot fi sustrase. De aceea este important ca un seif să poată oferi un nivel ridicat de rezistență împotriva efracției.

Aceste seifuri mici clasa de siguranță 2 Ptah DRA sunt certificate cu acest nivel de siguranță de catre Centrul de prevenire Olanda (NCP-Olanda). Sunt ideale pentru a oferi protecție ridicată antiefracție și pot reprezenta o soluție înțeleaptă în mediul privat.

În seifuri mici clasa de siguranță 2 pentru locuință se pot păstra bunurile de preț personale

O serie de seifuri mici clasa de siguranță 2, precum sunt cele din gama Ptah DRA, poate fi excelentă atât pentru protejarea obiectelor din propria locuință, dar poate fi ideală și pentru o firmă mică sau un birou public.

De asemenea, aceste seifuri mici clasa de siguranță 2 Ptah DRA vin echipate cu un sistem de închidere mecanică cu iala cu bărbie dublă, care poate fi acționat cu ajutorul unei chei. Astfel, utilizatorul poate avea mult mai ușor acces la obiectele de preț personale depozitate în interior.

Descriere seif mic clasa de siguranță 2 cu kit de fixare Ptah DRA

Seifuri mecanice cu clasă de siguranță 2 conform NCP-Olanda, pentru locuințe și birouri. Aceste seifuri devin un instrument eficace în diminuarea pagubelor cauzate de efracție. Seifurile Ptah vin în variantă mecanică cu ială cu bărbie dublă și 2 chei incluse. În funcție de necesitățile clienților, pot fi ancorate la podea sau la perete. Seifuri mici și de bună calitate sunt concepute pentru case particulare și birouri private.

Pentru mai multe detalii despre acest seif mecanic cu kit de fixare inclus, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Siguranță antiefracție pentru locuințe cu seifuri mici clasa de siguranță 2, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor