Colecții și bunuri protejate cu seiful antifoc pentru casă cu grad de siguranță 1

0

Orice colecționar nici nu vrea să se gândească la posibilitatea că valoroasa lui colecție să piară în foc sau în buzunarele hoților. Ei bine, pentru ca acest lucru să nu se întâmple niciodată, trebuie să nu uităm să ne protejăm avutul, fie că vorbim de colecții sau de alte bunuri. Protejarea unei colecții de amenințări ca focul și hoți ar trebui să fie o prioritate pentru un colecționar serios.  Investiția în echipamente și sisteme de siguranță este tocmai asigurarea că valoroasele obiecte sau bunuri în bani sau acte vor fi acolo atunci când veți avea nevoie de ele, sau că moștenitorii dumneavoastră vor putea să se bucure de bunurile respective, să le păstreze și să le transmită generațiilor viitoare.

Sunt multe căi prin care se poate oferi protecție unui bun, de la asigurare la sisteme de alarmă montate în locuință. Unul dintre cele mai sigure locuri pentru a stoca bunurile materiale este într-o cutie de valori la o bancă. Din păcate, aceasta este, probabil, și cea mai scumpă soluție. O opțiune mai putin costisitoare este achiziționarea un seif pe care îl puteți ține acasă. Odată ce ați cumpărat seiful, nu veți mai fi nevoiți să achitați o taxă anuală pentru ca banca să vă asigure bunurile. Și, în plus, seifurile de la bănci sunt făcute din aproximativ aceleași materiale ca seifurile pentru casă. Un seif oferă protecţie împotriva unor ameninţări ca efracţia sau focul. Seiful antifoc are menirea de  a oferi protecţie maximă pentru conţinutul său, în caz de incendiu. Din păcate, majoritatea dintre aceste seifuri nu sunt concepute pentru a rezista ameninţărilor impuse de hoţi.  În schimb, seifurile rezistente la efracție sunt create pentru a proteja bunurile de hoți. Cele mai multe modele de seifuri rezistente la efracție oferă, de asemenea, un anumit grad de protecție împotriva incendiilor. Totuși, dacă printre bunurile dumneavoastră se numără și unele documente foarte importante, gândiți-vă la achiziționarea unui seif antifoc. Aceste seifuri sunt proiectate ca bariere speciale împotriva căldurii. Corpul din oțel este modelat într-un mod în care nu permite căldurii să penetreze garnitura ușii! Plus că materialul de răcire din pereții de siguranță asigură o mai bună protecție împotriva temperaturilor extreme survenite de la un incendiu ori de la un hoț hotărât. Unele studii arată că, cel mai probabil, bunurile dumneavoastră ar putea cădea pradă mai degrabă hoților decât flăcărilor. De aceea, o mare parte dintre colecționari și proprietari se concentrează mai mult pe seifurile care le protejează bunurile de efracție, o alegere logică până la urmă. Totuși, un anumit seif nu supune pe nimeni la compromisuri:

seif antifoc

Seif antifoc pentru casă de calitate

Seiful antifoc pentru casă cu grad de siguranță 1 Trodon PES-I-KTF1 DSL vă ferește bunurile atât de mâinile hoților, cât și de ghearele flăcărilor. Acest model de seif are toate caracteristicile de siguranță de care aveți nevoie: expunere 30 minute la flacară după ISO Normkurve 834-1, plus 30 minute faza de răcire la nivelul maxim de temperatură, temperatura flăcării dupa 30 de minute 840 grade C și o temperatură maximă de 76,8° C. Modelul este testat la Institutul de stat acreditat Prüfund Überwachungsstelle IBS, A 4020 Linz și se bucură de alte caracteristici de siguranță cum ar fi corp cu trei pereți și ușă cu trei pereți, blindaj special în corp și ușă, umplere în corp și ușă cu beton izolant foarte rezistent la foc, plus placare frontală cu 8mm de oțel. Sunt doar câteva din calitățile unui seif desăvârșit, unul care vă va apăra bunurile de orice amenințare.

Alte modele de seifuri și soluții pentru protejarea bunurilor dumneavoastră găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Colecții și bunuri protejate cu seiful antifoc pentru casă cu grad de siguranță 1, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor