Siguranță pentru tehnologie într-un seif auto pentru laptop cu închidere mecanică

0

Siguranța cunoaște numeroase aspecte de care trebuie să ținem cont în orice împrejurare. Secolul 21 este supranumit și secolul vitezei, așa că aproape toate informațile cu caracter mai mult sau mai puțin personal se pot găsi într-un laptop.

Din această cauză, laptopul personal sau cel al firmei trebuie asigurat împotriva unor eventuale atacuri și astfel vor fi evitate situațiile neplăcute ce pot avea consecințe destul de neplăcute. Un nivel ridicat de siguranță poate fi oferit de un seif auto pentru laptop cu închidere mecanică.

Ce este și unde folosim un seif auto pentru laptop?

Seif protecție laptop auto prețuri ieftine

Seif auto pentru laptop Robigus DRA

Un seif auto pentru laptop poate fi privit ca un accesoriu pentru laptopul nostru fară de care datele personale ar putea fi în pericol. Acesta este conceput pentru a putea fi folosit la depozitarea laptop-urilor și pentru transportarea acestora, respectând standarde importate cu privire la securitate.

De exemplu, acest seif auto pentru laptop Robigus DRA are un nivel de siguranță de gradul al 2-lea împotriva furtului, conform centrului de prevenire Olanda (NCP). Astfel, laptopul personal se află în deplină siguranță și departe de mâinile persoanelor neautorizate.

Închiderea mecanică a unui seif auto pentru laptop, un avantaj în fața spargerilor

Rezistența unui seif este determinată de numeroși factori, printre care se numără grosimea metalului, materialele folosite pentru uși și pereți, dar și de tipul sistemului de închidere. Oricare dintre acestea vor avea un cuvânt greu de spus în ceea ce privește securitatea unui seif auto pentru laptop.

Acest seif auto pentru laptop Robigus DRA este prevăzut cu închidere mecanică, fiind dotat cu o ială cu bărbie dublă rezistentă la efracție. Iala este acționată cu ajutorul unei chei prezentă în pachet în dublu exemplar.

Robigus DRA, un seif auto pentru laptop cu construcție solidă și placă de ancorare

Dacă vă doriți un nivel de siguranță sporit pentru laptop și implicit pentru datele personale ce se găsesc pe hard disk-ul acestuia, un seif auto pentru laptop Robigus DRA va reprezenta alegerea ideală.

Construcția solidă, sistemul de închidere și nivelul de siguranță de gradul al 2-lea împotriva furtului conform NCP – Olanda reprezintă avantaje de care vă puteți bucura indiferent de situații. De asemenea, în pachet, seiful Robigus DRA prezintă și cu o placă de ancorare.

Descriere seif auto mecanic de dimensiuni mici pentru depozitarea laptopuri Robigus DRA

Seif auto mecanic de dimensiuni mici pentru depozitarea laptop-urilor, cu nivel de siguranță 2 împotriva furtului conform NCP-Olanda. Seiful Robigus este prevăzut cu închidere mecanică, având ială cu bărbie dublă, rezistentă la efracție. Aceste seifuri sunt livrate cu o placă de ancorare. Seifurile de calitate vor fi întotdeauna un instrument eficace pentru diminuarea pagubelor.

Pentru mai multe detalii despre aceste seif auto pentru laptop, dar și despre alte seifuri mecanice accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Siguranță pentru tehnologie într-un seif auto pentru laptop cu închidere mecanică, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor