Siguranță și calitate cu dulapuri cu sertar tip seif

0

Este important să pui preț pe calitate atunci când alegi să achiziționezi o serie de dulapuri cu sertar tip seif. Acestea sunt destinate păstrării în deplină siguranță a bunurilor de valoare și trebuie să corespundă atât nevoilor personale, cât și standardelor moderne ce se referă la siguranță.

Toate acestea puse cap la cap vor constitui cea mai bună soluție pentru bunurile de preț dintr-o instituție sau din cadrul locuinței personale. O serie de dulapuri cu sertar tip seif va oferi posibilitatea unei bune organizări și în același timp va respecta cu strictețe standardele europene de siguranță și calitate.

În dulapuri cu sertar tip seif poți depozita multiple bunuri de preț

Seifuri dulapuri metalice cu sertare prețuri ieftine

Seif cu închidere cu cheie pentru protecție bunuri cu sertar Tegea

De exemplu, aceste dulapuri cu sertar tip seif Tegea sunt dulapuri ce vin cu o serie de caracteristici importante care vor face cu siguranță diferența. Acestea au o greutate de peste 700 de kilograme și o înălțime de peste un metru.

Aceste specificații fac aceste dulapuri cu sertar tip seif Tegea mai mult decât ideale pentru depozitarea în siguranță a obiectelor de o importanță majoră din cadrul unei clădiri de birouri, a unei companii sau chiar a propriei locuințe.

Calitatea unor dulapuri cu sertar tip seif este dată și de către materialul din care este construit

Cu siguranță sunt multe aspecte care stau la baza unor dulapuri cu sertar tip seif de calitate. Toate acestea trebuie luate în cosiderare în momentul achiziționării. Printre cele mai importante aspecte se numără materialele folosite la construcția unor astfel de dulapuri.

Materiale de o calitate înaltă însamnă profesionalism și siguranță în același pachet. Iar atunci cand vine vorba de protejarea obiectelor de mare valoare, fiecare detaliu cu siguranță contează. În plus, materialele de calitate vor oferi o protecție suplimentară în caz de efracție și chiar împotriva focului în anumite situații.

Acordă o atenție deosebită încuietorii dulapului cu sertar tip seif cumpărat

O investiție într-o serie de dulapuri cu sertare tip seif reprezintă un pas înainte în ceea ce privește siguranța și calitatea. Dulapurile Tegea sunt echipate cu sertar telescopic de 488 mm înălțime, în interiorul căruia se pot păstra obiecte precum bani, bijuterii sau documente.

Încuietoarea, în cazul acelorași dulapuri cu sertare tip seif Tegea, are la bază un sistem de blocare de securitate cu dublu bit și două chei. Totodată, acest tip de încuietoare facilitează manevrarea dulapurilor de către utilizator.

Descrierea seifului cu închidere cu cheie pentru protecție bunuri cu sertar Tegea

Seiful cu închidere cu cheie pentru protecție bunuri cu sertar Tegea este un dulap metalic cu o greutate de peste 700 de kilograme și o înălțime de peste un metru, potrivit pentru păstrarea în siguranță a bunurilor și obiectelor de importantă majoră ale unei clădiri de birouri, companii sau locuințe. Având ușă și corp cu pereți multipli, seiful cu închidere cu cheie pentru protecție bunuri cu sertar Tegea este foarte rezistent împotrivă efracției, având un sistem de blocare de securitate cu dublu bit și două chei. În partea de sus, seiful cu închidere cu cheie pentru protecție bunuri cu sertar Tegea dispune de un sertar telescopic de 488 mm înălțime, în interiorul cărora se pot păstra diverse valori, precum bijuteriile, banii sau cardurile.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cu închidere cu cheie, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Siguranță și calitate cu dulapuri cu sertar tip seif, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor