Siguranță și eleganță cu seifuri geamantan certificate antifoc

0

Cele mai de preț obiecte se vor putea afla în perfectă siguranță în momentul în care vă doriți să le transportați dintr-un loc în altul cu ajutorul unor seifuri geamantan certificate antifoc. Pe lângă acest aspect, astfel de soluții de securitate vor oferi un plus de eleganță care vor face diferența în mod cert.

În seifuri geamantan certificate antifoc documentele, banii sau alte bijuterii sunt în deplină siguranță

Seifuri geamantan certificate antifoc preț

Seifuri geamantan certificate antifoc Halroyd VTB

O serie de seifuri geamantan certificate antifoc se va dovedi extrem de utilă pentru utilizatorii care într-adevăr pun preț pe calitate și siguranță indiferent de situație. Rezistența acestora împotriva focului reprezintă o caracteristică foarte importantă și fără îndoială este un plus din punct de vedere al nivelului de securitate.

Astfel, fie că transportați bani, bijuterii, acte sau documente importante, o veți putea face într-un mod facil, elegant și cel mai important, în condiții de securitate ridicată.

Cu seifuri geamantan certificate antifoc e simplu și ușor să transportăm bunurile de preț

Transportarea bunurilor de preț folosindu-se mijloace neadecvate sau improvizate poate duce uneori la situații neplăcute. Incendiile, de exemplu, reprezintă o amenințare pe care mulți utilizatori vor să o preîntâmpine.

Cu ajutorul unor seifuri geamantan certificate antifoc va fi simplă transportarea bunurilor de valoare, fără a exista posibilitatea ca obiectele din interior să sufere daune. Rezistența împotriva focului joaca un rol important care cu siguranță, în momente cheie se va dovedi un mare plus.

Efectele incendiilor sunt diminuate dacă folosim pentru bunuri seifuri geamantan certificate antifoc

În cazul unui incendiu, spre deosebire de situațiile în care obiectele de valoare cad pradă unui furt, acestea nu mai pot fi recuperate dacă nu se intervine în timp util. Însă cu ajutorul unor seifuri geamantan certificate antifoc, această problemă nu va mai exista deoarece seifurile sunt proiectate să reziste o anumita perioadă de timp flăcărilor (30 minute), timp suficient pentru ca pompierii să poată interveni.

Descrierea seifului valiză ignifug Halroyd VTB cu închidere cu cheie

Ideal pentru păstrarea și depozitarea documentelor importante în condiții de înaltă siguranță, seiful valiză ignifug Halroyd VTB cu închidere cu cheie prezintă o rezistentă ridicată la cele mai înalte temperaturi de ardere. Disponibil sub formă unei valize, acest seif ignifug Halroyd VTB cu închidere cu cheie prezintă o greutate destul de mică pentru un seif, de numai 7.2 kilograme, este rezistent la o temperatură maximă de 840 grade Celsius și poate rezistă până la 30 de minute la această temperatură de ardere. Seiful valiză ignifug Halroyd VTB cu închidere cu cheie asigură o protecție garantată a datelor împotrivă oricărui pericol care ar putea amenință bunurile și obiectele prețioase depozitate în acesta.

Mai multe detalii despre acest seif valiză ignifug cu închidere cu cheie, dar și despre alte seifuri antifoc găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Siguranță și eleganță cu seifuri geamantan certificate antifoc, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor