Transportă cu uşurinţă dulapul tău mecanic securizat

2
Dulap cu închidere mecanică uşor de transportat Morrigan BRD

Dulap cu închidere mecanică uşor de transportat Morrigan BRD

Cu siguranţă că pentru majoritatea dintre noi, doar gândul transportării unui dulap pentru protecţia bunurilor ne dă mari bătăi de cap. Ne gândim mereu ce maşină să folosim, astfel încât să încapă dulapul, câte persoane să ne ajute să îil mutăm sau cum să ne asigurăm că nu îi pereclităm starea în momentul deplasării.

Aceste idei au devenit acum o amintiri, căci dulapul Morrigan BRD este un dulap uşor de transportat, şi nu trebuie să vă mai faceţi griji pentru aceste detalii.

Dulapul cu închidere mecanică este special datorită faptului că nu necesită nici timp şi nici un efort infernal pentru a putea fi adus în locul dorit.

De ce este dulapul uşor de transportat?

Dulapul este foarte uşor de deplasat datorită faptului că nu se prezintă la cumpărare într-o formă fixă, deja asamblat, ci este ambalat în 6 – 7 pachete separate. Astfel, fiecare cumpărător va putea transporta cu uşurinţă pachetele separate, nefiind necesar să depună un efort mare transportând produsul deja asamblat.

Datorită acestui avantaj, dulapul nu poate suferi nicio modificare în timpul deplasării, căci pachetele sunt asigurate şi nu se pot distruge. Astfel, odată ajunşi în locul unde doriţi să asamblaţi dulapul, este foarte uşor de montat.

Asamblarea se face cu uşurinţă, iar faptul că produsul se prezintă sub formă de pachete separate este ideal de asamblat chiar şi în locuri greu accesibile, unde ar fi fost imposibilă aducerea şi fixarea unui dulap întreg. Deoarece spaţiul restrâns reprezintă pentru mulţi dintre noi o problemă greu de rezolvat, este necesar să apelăm la produse care se pot asambla în locul respectiv.

Dulapul este destinat să fie fixat pe un perete, lucru care îi oferă o siguranţă suplimentară. În timpul unei spargeri, hoţii care nu pot penetra un seif mai mic preferă să îl sustragă cu totul şi să îl deschidă în exteriorul locuinţei. Dulapul cu închidere mecanică este însă fixat de perete, iar această sustragere este foarte dificilă, mai ales că dulapul are o greutate mare, între 195 – 275 kg gol. Greutatea îi asigură stabilitate, sporind eficacitatea în faţa hoţilor.

Astfel, dulapul este o variantă ideală pentru case particulare, birouri, magazine ale şcolilor, hoteluri sau alte locuri unde avem nevoie de protecţie pentru bunurile noastre.

Descriere generală pentru dulapul cu închidere mecanică uşor de transportat Morrigan BRD

Acest dulap cu închidere mecanică Morrigan BRD este foarte uşor de transportat, practic de ansamblat, extrem de fiabil şi cu o gamă largă de accesorii interioare disponibile – acestea sunt caracteristicile care definesc acest dulap mecanic securizat şi care îl disting de celelalte vestiare sau dulapuri.

Mai multe informaţii despre seifurile şi dulapurile securizate cu închidere mecanică găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (27 votes cast)
Transportă cu uşurinţă dulapul tău mecanic securizat, 5.0 out of 5 based on 27 ratings
Share.

Autor

  • Ursulescu01

    Defap e un lego de 300 de kg 🙂

    • http://www.seifurile.ro/ Seifurile.ro

      Buna ziua,

      Un „lego” foarte util daca stam sa ne gandim cum am urca un astfel de dulap, intreg, la etaj. Nu?

      http://www.seifurile.ro