Un miniseif în formă de carte, ascunzătoarea perfectă pentru bunuri mici de valoare

0

Există tot mai multe modalități prin care bunurile de valoare pot fi păstrate în siguranță. În funcție de dimensiunea obiectelor pe care le dorim în siguranță, putem apela la soluții practice și ingenioase în același timp. Bunurile mici de valoare vor fi de acum înainte ocrotite într-un mod inedit grație unui miniseif în formă de carte.

Un astfel de seif reprezintă o soluție practică și elegantă pentru păstrarea bunurilor mici de valoare, departe de mâinile persoanelor rău intenționate. Acesta are avantajul că poate fi ușor confundat cu o carte adevărată și astfel depozitarea într-o biblioteca se va dovedi extrem de facilă.

Pentru birouri sau pentru acasă, un miniseif în formă de carte este o armă eficientă împotriva sustragerii bunurilor

Casa valori seif tip carte prețuri ieftine

Seif carte pentru camuflarea printre cărtile din bibliotecă Devon VTB

Bunurile de preț se găsesc cu precădere atât în propria locuință, cât și în birouri. Astfel că un miniseif în formă de carte se dovedește a fi o investiție înțeleaptă pentru oricare din cele două situații. Obiectele de dimensiuni reduse precum sunt banii sau bijuteriile vor putea fi depozitate fără nicio problemă într-un astfel de seif mic cu cheie.

De exemplu, acest miniseif în formă de carte Devon VTB la o primă vedere nu pare a fi decât… o carte! Însă reprezintă mai mult decât atât. Miniseiful Devon VTB, grație formei sale, poate fi amplasat cu încredere într-o bibliotecă, fiind astfel foarte ușor de trecut cu vederea.

Alege un miniseif în formă de carte cu modelul care ți se potrivește, facilitând astfel camuflarea

În funcție de preferințe, utilizatorii pot opta pentru formatul care se potrivește cel mai bine colecției bibliotecii. Astfel, un astfel de miniseif în formă de carte Devon VTB poate trece mult mai ușor neobservat.

Miniseiful în formă de carte Devon VTB este disponibil într-o mulțime de variante, precum și teme diverse. La aspectul său ce seamănă unei cărți adevărate contribuie și greutatea mică de doar 0.8 kilograme.

Un miniseif în formă de carte, o soluție sigură și ieftină pentru depozitarea bunurilor

Când vine vorba de optarea pentru o soluție de siguranță pentru bunurile de mici de valoare, un miniseif în formă de carte este mai mult decât o alegere înțeleaptă. Este ușor de folosit, sigur și poate cel mai importat, depozitarea acestuia se dovedește a fi ingenioasă.

La capitolul siguranță contribuie, bineînțeles, sistemul de închidere mecanic de înaltă siguranță care face ca obiectele depozitate în interiorul miniseifului Devon VTB să rămână ”safe”. Toate aceste calități oferă un raport calitate preț pentru acest miniseif în formă de carte imbatabil.

Descrierea seifului carte pentru camuflarea printre cărțile din bibliotecă Devon VTB

Seiful carte pentru camuflarea printre cărțile din bibliotecă Devon VTB este o cutie cu un design original sub formă de carte ce permite amplasarea să în bibliotecă personală fără a trece observat. Acest seif carte este perfect pentru a depozita bani și obiecte de valoare și prezintă o greutate mică de doar 0.8 kilograme. Aspectul seifului carte Devon VTB asigură camuflarea să printre cărțile din orice bibliotecă, pentru a fi neobservat de orice privire. Acest seif carte pentru camuflarea printre cărțile din bibliotecă Devon VTB este disponibil în mai multe variante cu teme diverse, în așa fel încât utilizatorii să poată alege formatul care se potrivește cel mai bine colecției bibliotecii.

Mai multe detalii despre acest seif carte pentru camuflarea printre cărțile din bibliotecă și despre alte seifuri pentru mobilă găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Un miniseif în formă de carte, ascunzătoarea perfectă pentru bunuri mici de valoare, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor