Un seif 3 în 1 are sertare și rafturi și este sigur antifoc și antiefracție

0

Siguranța obiectelor de valoare trebuie tratată cu seriozitate pentru ca fiecare aspect contează enorm. Cu o serie de seifuri cu sertare și rafturi ne putem bucura de numeroase avantaje într-un singur pachet.

Cu seifuri cu sertare și rafturi bunurile de preț sunt organizate eficient

Seifuri cu sertare și rafturi preț

Seifuri cu sertare și rafturi antiefacție și antifoc Messana

În locuința fiecăruia se află bunuri de preț care trebuie protejate de persoanele rău intenționate. Fie că ne referim la bani, bijuterii, fotografii sau acte, toate acestea trebuie păstrate departe de orice pericol.

Însă asta nu este tot. Depozitând bunurile de valoare în seifuri cu sertare și rafturi obținem și o bună organizare a acestora. Rafturile pot contribui la separarea tipurilor de obiecte, iar sertarele pot facilita accesul doar la anumite bunuri. Toate acestea în funcție de preferințele și criteriile impuse de utilizator.

Organizarea obiectelor de preț se poate realiza mult mai ușor datorită sertarelor și a rafturilor cu care seifurile sunt prevazute. În plus, rezistența antiefracție ridicată precum și cea împotriva incendiilor fac din seifuri cu sertare și rafturi un accesoriu care nu ar trebui să lipsească nimanui.

Protecția antifoc a unui seif oferă siguranță în caz de incendiu

Rezistența împotriva focului a unor seifuri cu sertare și rafturi se dovedește de foarte multe ori a fi vitală în momente critice. Focul poate distruge tot ce întâlnește în cale, astfel că dacă obiectele de valoare personale cad pradă flăcărilor, rezultatul nu ar fi unul tocmai pozitiv.

Acest lucru însă are și o rezolvare. De exemplu, această gamă Messana CSF de seifuri cu sertare și rafturi se bucură de protecție împotriva focului, fiind prevăzute cu izolație antifoc de înaltă calitate pe întreaga suprafață a corpului.

Construcția robustă și tipul încuietorii determină o protecție antiefracție ridicată

Pentru ca un seif să ofere o rezistență ridicată antiefracție trebuie să aibă o construcție solidă la care sa fie folosite materiale de înaltă calitate. În plus, sistemul de închidere trebuie să fie unul eficient și ușor de acționat de către utilizator.

Aceste seifuri cu sertare și rafturi Messana CSF sunt dotate cu o ușă alcătuită dintr-un perete dublu care măsoară 80 de mm grosime. Blatul de la ușă are dimensiunile de 6/12 mm. Iar alături de sistemul de închidere multiplu cu bolț, seifurile Messana CSF sunt cu adevărat un obstacol de netrecut.

Descrierea seifurilor antiefracție cu rafturi cu înălțime reglabila Messana CSF

Seifurile antiefracție cu rafturi cu înălțime reglabila Messana facilitează depozitarea în condiții de siguranță maximă a bunurilor de valoare dintr-o locuință, companie sau instituție, precum banii, actele, bijuteriile sau dispozitivele electronice care conțin fișiere importante. Datorită faptului că sunt prevăzute cu izolație antifoc de înaltă calitate pe întreg corpul, seifurile antiefracție cu rafturi cu înălțime reglabila Messana păstrează intacte toate obiectele depozitate în interior, chiar și în cazul unor incendii devastatoare. Seifurile antiefracție cu rafturi cu înălțime reglabilă Messana au un sistem multiplu de blocare cu bolț și dispun de accesorii pentru fixare pe perete sau ancorare în podea. La interior, aceste seifuri mecanice antiefracție sunt prevăzute cu rafturi reglabile pe înălțime, care fac posibilă ordonarea tuturor obiectelor valoroase.

Pentru mai multe detalii despre acest seif antiefracție cu rafturi cu înălțime reglabilă, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Un seif 3 în 1 are sertare și rafturi și este sigur antifoc și antiefracție, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor