Un seif cameră hotel certificat EN 14450 păstrează în siguranță bunurile turiștilor

0

Un hotel trebuie să puăa pe primul plan siguranța turiștilor și a bunurilor pe care aceștia le au asupra lor. Pentru a putea face acest lucru în mod eficient și profesionist este indicat ca în camere să existe câte un seif cameră hotel în care turiștii își pot lăsa obiectele personale de valoare în siguranță.

Un seif cameră hotel certificat EN 14450 reprezintă o soluție ideală care are de partea sa garanția unei siguranțe sporite. Această siguranță este garantată de certificarea EN 14450, care reprezintă la rândul său un important standard de siguranță la ora actuală.

Un seif cameră hotel cu încuietoarea mecanică este sigur și ușor de accesat

Seif cameră de hotel preț

Seif cameră de hotel Knossos C TRZ

Sistemul de închidere montat pe un seif cameră hotel trebuie să bifeze două caracteristici importante pentru un seif. În primul rând, acesta trebuie să fie extrem de rezistent împotriva spargerilor efectuate prin efracție. În al doilea rând, sistemul de închidere trebuie să fie ușor de acționat de către utilizator.

De exemplu, încuietoarea mecanică prezentă pe acest seif cameră hotel 53204 Knossos C – TRZ se dovedește a fi sigură și eficientă. Este acționată cu ajutorul unei chei, incluse în pachet și este certificată conform normelor EN 1300, categoria „A”. În plus, aceasta este întărită cu material 60HRC pentru o rezistență ridicată împotriva spargerilor prin găurire.

Certificarea EN 14450 a unui seif cameră hotel garantează protecția antiefracție

În cazul certificarii EN 14450, nivelul de siguranță este influențat de o serie de factori extrem de importanți pentru un seif. Printre aceștia se numără grosimea materialului folosit la construcția seifului, precum și tipul sau numărul de blocări utilizate.

Certificarea EN 14450 garantează ca un seif cameră hotel care se bucură de aceasta reprezintă o soluție de siguranță excelentă în orice tip de situație.

Cu un seif cameră hotel ținut în dulap turiștii au siguranța deplină pentru bunurile lor

Turiștii trebuie să se bucure de siguranță și astfel sejurul acestora va fi unul demn de povestit. Cu toții au nevoie în camera de hotel de un seif cameră hotel în care să-și poată depozita bunurile de preț.

La capitolul bunuri de valoare putem include banii, bijuteriile, aparatul de fotografiat sau orice alt tip de obiect cu o valoare materială sau sentimentală.

Descriere seif mecanic de hotel 53204 Knossos C TRZ

Seifurile pentru mobilă pot fi o soluție potrivită de discreție în căminul conjugal cât și de securitate față de musafirii nedoriți, se recomanda să fie fixate de podea sau perete. Cea mai sigură se consideră fixarea prin fiecare element al acestuia și are o rezistentă de minim 5 tone. Numai un perete din beton rezistent sau din piatră naturală și șuruburi speciale de ancorare pot fi rezistente la o astfel de solicitare. În vederea betonării sau zidirii, corpul seifului fost prevăzut de jur-împrejur cu profile de ancorare și are feroneria incorporată.

Pentru mai multe detalii despre acest seif mecanic de hotel, dar și despre alte seifuri pentru mobilă, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Un seif cameră hotel certificat EN 14450 păstrează în siguranță bunurile turiștilor, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor