Un seif cilindric ancorat în podea, ideal pentru depozitat bijuterii sau bani

0

Oamenii încep să înțeleagă utilitatea unui seif pentru protejarea bunurilor de valoare personale, așa că apelează cu încredere la o astfel de soluție. Alegerea unui seif nu se dovedește întotdeauna ușoară, drept pentru care trebuie acordată o atenție sportiă anumitor detalii, care vor face diferența cu siguranță.

Spre exemplu, un seif cilindric ancorat în podea este ideal pentru cei care doresc să își depoziteze banii și bijuteriile într-un mod extrem de discret și, în același timp, în conformitate cu parametri moderni de securitate.

Pentru bunurile de mici dimensiuni poți alege un seif cilindric ancorat în podea

Seifuri cu sistem de ancorare în podea prețuri ieftine

Seif cilindric cu cheie ancorat în podea Petina

În fiecare locuință exista obiecte de valoare ce se pot diferenția prin dimensiunea pe care o au. În funcție de acest criteriu, pentru depozitarea obiectelor pot fi alese variante de siguranță diferite și inedite astfel încât să se satisfacă orice nevoie.

În cazul obiectelor de valoare de mici dimensiuni, precum sunt banii sau bijuteriile, un seif cilindric ancorat în podea Petina CSF reprezintă soluția ideală. Acesta are o formă cilindrică ce-l diferențiază de orice alt seif și oferă posibilitatea camuflării astfel încât să poată fi ușor trecut cu vederea de către persoanele neautorizate.

Un seif cilindric ancorat în podea Petina CSF are protecție împotriva focului

Sunt foarte multe criterii ce stau la baza unui seif rezistent pe care utilizatorul se poate baza în orice situație. De la materialele folosite la construirea acestuia și tipul sistemului de închidere, până la rezistența acestuia în situații extreme, toate contează și au un impact major asupra siguranței oferite.

De exemplu, acest seif cilindric ancorat în podea Petina CSF se bucură de o calitate înaltă grație materialelor folosite la construcția sa și totodată oferă și protecție în situații extreme, precum sunt incendiile.

Alege un seif cilindric ancorat în podea cu design modern

Tehnologia tinde să avanseze de la zi la zi, iar acest lucru se reflectă și în cazul soluțiilor de securitate în cazul bunurilor de valoare. Pe langă siguranță și fiabilitate, un seif trebuie să aibă un design modern și care să surprindă în mod plăcut.

Acest seif cilindric ancorat în podea Petina CSF are o formă inedită ce îi permite camuflarea și în același timp poate fi fixat atât pe perete cât și în podea. Toate acestea conduc spre o mai bună siguranță și se poate spune că plăcutul este îmbinat cu utilul.

Descrierea seifului cilindric cu cheie ancorat în podea Petina

Seifurile existențe în comerț se diversifică printr-o serie de caracteristici, acestea putând fi alese în funcție de forma pe care o au, calitatea, dimensiunea, sistemul de închidere sau gradul de securitate pe care îl oferă, precum și multe alte însușiri. Deosebit de important în alegerea unei cutii de valori mecanice este nivelul de siguranță pe care această îl oferă. Având protecție de înaltă calitate și rezistentă împotrivă focului, seiful cilindric cu cheie ancorat în podea Petina este ideal pentru ascundere și camuflare, având dimensiuni mici. Seiful cilindric cu cheie ancorat în podea Petina poate fi instalat pe podea, prin fixare sau pe perete și are blocare de securitate semi-cilindrică. Acest tip de seif poate servi cu succes la păstrarea banilor sau a bijuterii.

Pentru mai multe detalii despre acest seif cilindric, dar și despre alte seifuri mecanice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (7 votes cast)
Un seif cilindric ancorat în podea, ideal pentru depozitat bijuterii sau bani, 4.9 out of 5 based on 7 ratings
Share.

Autor